Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek otvore centar za delikvente i nek pojacaju patrole na alipasinom
Gdje ovaj \'\'gradonacelnik\'\' kada budu neki problemi, nego samo je prisutan na svecenostima gdje se ima sta pojesti i popiti za DZ!
Bolje da su džamiju napravili ovi centri služe samo za narkomaniju i nemoral. Zlajini pioniri i gradonačelnik otvaraju centar nekulture i razvrata. Bože nas sačuvaj.
Dokaz da postoje ljudi koji rade svoj posao, i za dobrobit mladih ove drzave..svaka cast
DA hoce Zenica da dobije vise jednom taj Centar za mlade... dodje mi da se preselim u Sa
Svaka cast Općini Novi Grad i načelniku jer postuju zakon o mladima FBiH..SRetno i da uspjesno iskoristite prostorije...
VRATI NAM SE U NASELJE ,,KONJICIJE,,DRAGI BABO VRATI,ZELJNO TE CEKAMO BRACA : OSTALI,MUSLIMANI,SRBI I HRVATI . . . POZĐRAV HRNJICA