Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Ivica Osim MA PRESUDNU ULOGU KO CE ZA KOGA NAVIJATI IGRAO JE CIRO I USKA PRUGA KAO I PRVI KONTAKT SA VELIKIM GRADOM KADA SE IZADJE IZ VOZA . NISU SE MOGLI OD NJEGA MNOGI RASTATI CAK GA NA TRIBINE IZNIJELI . JA STA JE TAJ PREVUKAO VOZARA ...........
Ali stvarno, pitari, kako je vasa prica odvratna...napisao bih vam nesto ali pitam se ima li smisla sa vama raspravljati...vi kao gospoda, a mi skretnicari!? Koliko ja znam, odnosno, VECINA ( ne svi, naravno) onih navijaca Sarajeva koje ja licno poznajem su djeca ciji su roditelji sljegli u Sarajevo prije trideset ili cetrdeset godina. E sad, ti roditelji su naravno skontali da trebaju navijati za Sarajevo, pobogu, za koga drugog!? Seljak je skonto da je to najjednostavnije; zivim u Sarajevu, navijam za Sarajevo. Jednostavnost kao osobina je uvijek krasila seljake, I ja to postujem, nema nista lose u tome sto je neko sa sela dosao u grad, samo vas lijepo molim da ne govorite da ste gospoda. Molim vas!
JEDAN GRAD , JEDAN KLUB i JEDNO TOLIKO VOLJENO IME - SARAJEVO .
@tm moronu ono nisu nasi kontejneri, ono je sve u sklopu kantona, zar si zaboravio da STADION NIJE NAS, ili se time koristite kada samo vama ide u korist... E jeste jadni....Klasicno u stilu vas... Da smo stadion dobili od kantona, mi bi i ulagali u njega i karte se nebi u kontejnerima prodavale kao na vasem ciganskom stadionu, vec bi to bio jedan moderan evropski \"kiosk\". U svakom slucaju prodji opet pored stadiona grbavice, na trenutak pokusaj zanemariti da je to stadion tvog zelje i u tom kratkom trenutku zamisli kako bi na njega gledao da si npr jedan splicanin ili zagrebcanin, da ne kazem iz nekog veceg evropskog grada... Pogledaj one siptarske buregdzinice i birtije i samo zamisli da gledas ocima nekog sa strane,kako bi ti to sve izgledalo. Vidjet ces cirkusa i pogani, vjeruj mi.
Gradski stadion za gradski klub za koji navijaju gradska raja. Skretničarima Bivša Juga od samodoprinosa napravi stadion na stočnoj pijaci i nešt se kofrče na k.... ih nabijem. Neće da priznaju da je i sjeverna tribina napravljena \'84 od ostatka para koje su ostale od izgradnje novog Koševa pred olimpijadu. A znaju kopati po našoj prošlosti. Neka malo prokopaju svoju prošlost pa će vidjeti da su najobičnije karine, poput GP Bosne. Ne znaju oni to jer većina današnjih navijača FK Skretničar nije ni živjela u Sarajevu prije rata.
@horaš Pa mejmune gdje vi prodajete karte! KAD je reprezentacija igrala protiv irana karte prodavali u kontenjerima a u kontenjerima unutra mrmonja cviko pod svijecom prodaavao karte!! I gospoda i stadion vam ljep al u ku.... Stvarno ne znam gdje ste vi govana jeli pa ste puni sebe toliko. Obicni uhljupi. Mi smo gospoda bili i uvijek cemo biti, a vi uhljupi i uvijek ce te biti.
SVAKA CAST. ALI JE VELIKA SRAMOTA DA NEMA U SARAJEVU KUPITI DRES FUDBALSKE REPREZENTACIJE U SPORTSKIM PRODAVNICAMA, SAMO NA PIJACI LOSA KOPIJA .
Hebo Zelju, Nego valja nama sada gledati Alaima i kidati zivce jos 10 iducih godina na golu!!!? Vijecnik, Nosi travu kuci i bjezi sa gola vise Mole te Iskreni Pitari.
Ma jasta MI rezimski klub a vi kako vjetar puse sad ste Nogometni Klub Zeljo pa ste onda ipak Fudbalski Klub ?? Jadno i Kospicarski, tipicno za prodane duse dupelizacke.
\"na onoj sugavici da igramo i to da jos placamo ? ni u ludilu, neki dan prolazim u troli pored vaseg stadiona, ni na sta ne lici, gledam one kontejnere za prodaju karata,MOLIM VAS obratite paznju na \"vrata\" kontejnera gdje se prodaju karte, neko odsjekao lim metar sa metar i stavio karton :) haha, s vanjske strane lici na neko romsko naselje, uopste ne lici na stadion kluba iz glavnog grada kao sto je Sarajevo. Mi bar placamo i igramo na najljepsem i najvecem stadionu BiH, i opet smo bolji od vas, vi da nemate stadion i da placatate da igrate na kosevu, vjerovatno nebi ni opstali kao klub. Bili i ostali, vazda GOSPODA za vas ! \" potpisujem....
Grad voli svoje klubove.Sarajevo ,Horde zla.Bog, CARSIJA Forewer,respect Zeljo
GRAD VOLI SVOJ KLUB .
Ma da igraju novorodjencat Zelje protiv novorodjencati sarajeva siguran sam da bi bilo 3 -0 u korist Zelje, a kamoli ove dedice, ima da natrpaju mrezu pitarcica..
Sta se kofrcite i jedni i drugi, ni za kifle nemate
Sta vi pricate sve ste guzovace stekli, imate vi državu iza sebe. Vazda ste bili režimski klub. Dok je na Grbavici bila prva linija vi ste zasoljavali jaja po Saudiji . Boja fesa boja dresa je zamjenila boju skoj-a. Ko zna šta će biti kad padnu zeleni. Svak na svom, borodo boy na mom