Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo fali još štand sarajevskog piva na početku i na kraju ulice . I idealno mjesto za druženje omladine haha
Slika 4. Zid desno. Puko ko kila rize. Kome ba 679 hiljada konvertibilnih maraka
Hoće li biti koja pjesma od Sandre Afrike ?
Fala zeusu velikogrčkom... grade ulicu ima godina dana još od aprila prošle godine koji bijednici... ova firma harisco ima najviše veza u SDA hijerarhiji... rade jedan dan onda 10 čekaju da neko drugi nešto dovrši
Hoce li biti koja pjesma od Rizze Ruze i Edwina Po-a?
lijepo lijepo...nadam se da stoka seljacka nece ovo razvaliti i isarati u prvih mjesec dana
Čuj za mjesec, za 7-10 dana će nešto biti razvaljeno, jer smo mi tak'i :D
@ChrisRone seljadiju sutanjem vratiti u sume i pecine...
Svaka cast Opštini Centar za uradjenom.Na ovakav nacin se dio poreza vraca gradjanima.
Ako ne postave video nadzor, džabe su krečili, jer će ovo idiotski vandali razvaliti za 3 mjeseca, nije ovo za našu stoku. Inače jako lijep i zanimljiv projekat, čestitke Sarajevu. :)
Znaš li ti uopšte šta znači pojam "pranje para". Prvo se malo informiši pa onda lupetaj. Za ovaj dio "manipulacije tenderom" se slažem, moguće je itekako, pogotovo kad je javna tajna da je kod nas najveća korupcija u javnim nabavkama u kojima godišnje nestane nekoliko stotina miliona maraka.