Bećirević posjetio gradilište
0
Otvaranje mosta Radićeva - ALU krajem jula
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruglo rugla koje se ne ulapa nii u lijevu a ni u desnu stranu Miljacke !!! Za te pare je grad mogao napraviti poštenu podzemnu garažu da malo rastereti trotoare po kojima se nemože hodati od parkiranih auta a i da se zaradi nešto.....
Šta je - tu je. Pitam se samo koliko će trebati našim uličnim \"umjetnicima\" da ga maskiraju grafitima.
Umjesto sto prodajete svaki slobodan metar stranim investitorima za neke zgradetine,napravite rjesenje za guzve po gradu, a ne da ulazete novac u ruglo od bespotrebnog mosta koji nikako ne uklapa u taj dio grada. Osim sto je ruzan i skoro da nema funkcije,osim pranja novca,koja je pozitivna strana gradnje?
OVAJ MOST SE NE UKLAPA U AMBIJENT I ZAKLANJA POGLED NA AKADEMIJU. NIJEDAN PRAVI ARKITEKTA NE BI OVAKO NESTO OVDJE PROJEKJTOVAO NITI BI IJEDNA SKOLOVANA OSOBA DALA ODOBRENJE ZA GRADNJU OVOGA. JOS 2 000 000 KM??? PA MOGLI STE DVIJE FERHADIJE POPLOCAT ZA TE PARE A NE DA LOMIMO KICMU SVAKI DAN PO FERHADIJI
Ala.hu dragi, kakva ce ovo biti nakaza od konstrukcije. Sarajevo jos nije na na GPS koordinatama, grade zgradne nakaze od 150m visine, fol prostor za bizniz, a jos nisu u stanju ni farbriku za proizvodnju have da otvore.
ovaj most je vece ruglo od onih bilborda uz miljacku
Ako hocete da doslovno ugusite grad u saobracaju, zatvorite Radicevu. Osim sto cemo kruziti da dodjemo do zeljene destinacije, nasi automobili zagadjivat ce zrak i uz to ce se stvorite ogormne guzve, koje su ionako nesnosne. Ideja je fantasticna, ali nazalost nije realna!