Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sto je cirilica ostavljena je jos jedna spletka Amerikanaca i njihovih domacih sluga u bosanskoj vlasti, sa ciljem da se muslimani, u ovom slucaju bosanski, ponize.
narode moj....cuvajte se kako se kaze ''vlah je vlah a hrvat je trovlah''
OK, 3 republike danas ... 2 republike sutra ... 1 republika prekosutra ... ma bosne za koju godinu, pojela maca .... haha naivan si ti momcino plahooooo
Bosna 3 Naroda + 3 Republike = Mir! Bosna 3 Naroda + 2 Republike = RAT! Zivjela BIH
ovo kerce iznad cibe funjaro
Sarajevo je uvjek imalo cirilicu i imace. A vi vehabije se bunite koliko hocete, sve cemo vas u iran procerat
Ovi "pesmice" i ostala sranja nemaju veze sa mojom porukom od 19/08/2004. On samo moje nadimak kopira, neki srpski primitivni brdjanin kojem i ne zamjeram. Da ima razuma uzeo bi zaseban nick. Toliko. Zivilo Sarajevo I zivjeti ce zauvijek !
Sve do rodena i sudenog dana gazicemo guzonju Radovana. HAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHA jao ovi Srbi nisu normalni majkemi oni jos sanjaju. Neka pustimo mi njih jos neka sanjaju dok jos mogu HAHAHAHA
no comment!! ha ha ha ha
"Od Cajnica pa do krsne Like, svud je vojska Srpske Republike. Naslednici srpskih Jugovica, komandanta, generala Mladica. Junacka ih othranila majka, na oltaru srpstva hrabro stoje, brane nejac, zemlju i ognjiste, zivote su zavestali svoje. Protiv nas su svi dusmani stari, i izrodi sto vjeru prodadose, al' nikome mi necemo dati da nam uzme ono sto je nase. Braco moja, viteskoga roda, sunce srece nama ce da sine, bog ce dati, ako njega ima, se Srbi jednom ujedine."
"Dani slobode brzo ce da dodu jer imamo pravoga vodu. Pjesma se ori na sve strane svi smo s tobom, Radovane! Noci, oluje, brzo ce da produ, jer imamo pravoga vodu. Pjesma se opri na sve strane, svi smo s tobom, Radovane! Srbi se bore, svoju Bosnu brane, svi smo s tobom, Radovane!"
"I grakcu crne vrane na pravoslavnom krstu opet se dusmani bude i psuju nam majku srpsku. U boj, u boj, u boj, ustani, Srbine moj, ne idi nikud sa ognjista svog, Srbina cuva slava i Bog. Koga ce oni na vrbe, a traze u strahu spas bre, mi smo kroz mnoge vekove i jace gazili od nas. Pale nam ognjista nasa, kamenjem tela nam pune, dokle ce majke Srpkinje da nose marame crne."
"Pa i Bog je Srbin bio, kad je stvar'o svet, pa je nama ostavio ovaj amanet. Ako hoces Srbin biti, devet dana moras piti, i deseti nastaviti, pa ces onda Srbin biti."
"Oj Srbijo, Bogom dana, nam rodi Slobodana, sto lista se gora od Kozare pa do mora, od Prizrena i do Knina jeci jeka srpskog sina. Slobodna je zemlja nasa od Turaka i ustasa, i od Svaba i Hungara, od Latina i Siptara. Svud slobodno mi idemo, Slobo rece da mi smemo. Oj Srbijo od Svetoga Save, Slobo spasi nase glave, slavi ga i srpsko dijete, ujedinitelja zemlje svete."