Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je mrtvih u Srebrenici, ali pobogu pa i u sarajevu je pobijeno 11 500 pa ne dobismo ni stanove, ni kuce po Vogosci, ne zaobilaze nas revizori u tram kad spomenemo da smo bili u ratu, nemamo privilegije u opstinskim sluzbama i drugim institucijama kao vi...ja ne znam sta vise hocete...zali Boze tih mrtvih i u Srebrenici, a vala vi ste svoje unovcili i previse...
Sarajevo ispratilo žrtve genocida Tišina prekinula žamor, a tišinu razbili krici, plač i jecaji Žamor okupljenih prekinula je grobna tišina kada se pojavio prvi kamion iz konvoja koji iz Visokog, put konačnog smiraja u Potočarima kod Srebrenice, prevozi 520 identificiranih žrtava genocida koji se dogodio u Srebrenici u julu 1995. godine. Poceli ste nosati kosti kao Srbi pred rat 1990-tih. Kad se sve zrtve saberu bice jos Srebrenica veca od New York-a. A nije ni cudo da kopirate Srbe. BANU je preuzela program SANU samo sa islamskim predznakom.
Proslo je vase vrijeme profesionalne \"patriJote\" iz poznate \"MinKenske Logisticke Brigade\". Ode vam SDA! Hajte i vi sa njom, sta cekate! @KOSTI-bilo je vrijeme da neko to kaze. Svaka cast zrtvama, ali imamo ih i mi 11 541 sugradjanina smo izgubili, od toga skoro dvije trecine djece...tako da treba svim zrtvama odati pocast, ali sto neko rece, izvinjavam se, ali tako je, ovi iz Srebrenice na ime svojih zrtava dobise stanove, kuce, penzije, stipendije....a nama od sake do lakta i jos nam skidaju slova sa spomenika djeci Sarajeva...e bas pretjeralo! I trebalo je to tako i reci!
Samo uz put da se Bosanski po.piskim na sve srbe genocidase koji ostavljaju ovdje primitivne komentare ! NEK JE VJECNA SLAVA I CAST SVIM BOSANSKIM PATRIOTAMA I BORCIMA KOJI SU ODBRANILI REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU OD SRBIJE BARBARA i GENOCIDASA ! BOSNO VOLIM TE ! ZIVJELA VJECNA BOSNA I NJENI SINOVI ! BIH4EVER !!!
Srebrencan sam krme jedem, na budzet poreznih obv. rado sjedem. Dva-tri stana, jedna vila, jel srebrenica dje je nekad bila, jesul stare kuce obnovljene, da se proda, da se proda, pa po EU da se hoda. Hvala Ratku i dragoj nam vladi, ali sta sa \'volkim novcem da se radi? Duseci su puni para, da mi je znati ko sad Dusanku iz Srebrenice kara. Vratit cu se jednog dana, jednog dana u julu, povest cu i svoj novopcenu muslimanku Dzulu.
Retardu kako te nije stid se smijati onako stravičnoj sceni kada otac sina zove u sigurnu smrt od ruke srpskih zločinaca kakvu Europa nije vidila još od Hitlera. Srbi vi ste genocidan i brbarski- krvoločan narod niste zaslužili da hodate zemljom ni vi ni vaša djeca.
Shiptar se ko.lje pa se krv pije shiptarska u posudi koja se stavi ispod siptarskog prerezanog vrata. a onda se siptar bez krvi na komade sijece pa na rostilj, a onda se da kerovima da jede.
Pitaj Hebiba. Topalovici JESU Sandzaklije. Iz koje su zapadne zemlje tebe deportitali??? Svako malo nam liferuju takve ovdje i umjesto da ih vrate odakle jesu, oni ih salju tamo gdje ovi uporno tvrde da su rodjeni. U Sarajevo. Kako to da toliko cupaju i nogama i rukama da ih deportiraju nazad u takvu \"arogantnu provvinciju\", a ne na njihovo ognjiste za koje su tako ginuli po izbjeglickim kampovima?
@\"Na Žući je komandovao rahmetli Safet Hadžić, Rogatičanin\" A sto nije branio svoj kraj? I on zapuc\'o pravac za Seher! A sta ste vi mislili? Sto niste branili SVOJE kuce? Jeli trebaqlo da se sve Sarajlije za vas zrtvuju, ostave vam sve sto su imali, vi fino uselite, a prezivjeli mars u dijasporu da vam salju humaitarnu dok ih ima? Stoko brani svoju kucu, a ne kad zagusti doci otimati tamo gdje ti se svidi sa svojim seljackim manirima. Fuj!
Kaze nedavno jedan sandzokan svom rodjaku.. Ja ti mali razvaljujem matematiku, i hvali se on satima, i pita ga mali ovako nesto prosto da pomnozi dva broja, a on ce AdANOOO TO ti trebas da znas a ne ja :D I ono nekome drzi predavanja na klix-u, mrs more
Nema vece krmadi od ovih srebrencana, gori su od cetalja. Sta mislis koliko trebas biti glup pa se predati cet onjama? Koliko trebas biti glup i nepismen, zatupljen, ne znati osnove historije i genocida, pa zvati svog sina RAMOOOOOOOOOOO HODIII DOLAMOOOOOOOO! Citav vam se svijet smije, svi rade sprdacinu na to RAMOOOOOOO. HAHAHA
@@Refik:\"sta ti znas o bosni, vi tzv srajlijice ste mirno gledali dok bosna gori, dok gori citava istocna bosna, dok se razara posavina, dok humska zemlja se razara, o da i govorili za jna sta ce oni u hrvatsku neka dodju u sarajevo\" Mozda i jesmo gledali ali za razliku od vecine Sandzaklija nismo lupali ni Hrvatsku ni Bosnu, ni Zadar, ni Vukovar, a ni Mostar. Kada je trebalo, pokrenuli smo se u odbranu SVOG grada. A sta ste vi cekali? Da pobjegnete negdje? A gdje to da bjezite? Pa odluciste u glavni grad. Kome ti pricas te bajke. Idi u SANU mozda te i zaposle. A mozes i u BANU. Prica je ista, a razlika samo u predznaku.
Zbog ovakvih komentara ja samo mogu reći da je Sarajevo najveća arogantna provincija iz koje bježe svi kad dođu do love i slave.
rise moronu glupi, musan topalovic caco rodjen je 1957 u sarajevu, topalovici su iz bosne a ne iz sandzaka eto koliko si informiran. Sto se tice cace hag je dokazao sa kime je on bio u kontaktu, kao i celo delalic postoji jasan dokaz a to je oslobadjajuca presuda generala sefera halilovica, u njoj se jasno kaze da su caco, i celo delalic jasno bili alijine sluge i izricito je aljo izmetbegovic sa tom dvojicom ispijao kafice pricao preko telefona privatni prijemi i sl. jarane ne zivimo u kamenom dobu, postoje stenogrami, prisluskivanja alje je radio sluzba drzavne bezbjednosti dakle dokumentovano je da je aljo sjedio pio kafice sa cacom, i celom delalilcem i toje cinjenica i hag je to dokazao i imaju stenogrami alijinog govora
Nisi ti ni bio tu kad je gorilo. Vidi se po komentarima. Taj snimak Sefara Halilovica postoji. Ima ga i u arhivi RTV SA. Nije Rasim, nego BAS SEFER! A to sto je tvoj Sandzo, pa ga branis, to je vec tvoj problem. Snimak postoji. Tako sta god da kazes, mozes se samo izblairati kao i \"slucajni prolaznik\", jer video snimak govori za sebe, ma koliko ga negirali. U to doba ti je Rasim lupao Zadar zajedno sa Momcilom Perisicem, koji je vec osudjen u Hagu. Vidi se da nemas pojma i da nisi bio tu.
pogresan link dadoh za biljeznicu rasima delica bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/dosijeview.php?teka=dosije/beleznica.txt to ej sa tuzlanskog portala, dakle u njoj se vidi kada je rasim delic zarobljen od strane to bih, to znaju oni momci koji su ga na zlatistu zarobili dok je on tamo razmjestao i radio plan bombradovanja sarajeva da taj rasim delic velika generalcina koji je izgubio pola teritorije bosne. I dok je on kao sto se vidi iz biljeznice rasimove radio na planu razaranja grada od strane jna general sefer je radio na odbrani grada sarajeva i bosne ustrojivsi i rukovodivsi pl bih kasnije to bih. Dale kako je moguce da je sefer zapovjednik to bih, a rasim delic u isto vrijeme na zlatistu prema sopstenoj biljeznici u sastavu jna razmjesta artiljerijsko orudje na zlatistu i pravi odbranu tog mjesta od bosanskih snaga. Dakle bice prije da je rasim delic taj oficir koji ce razarati sarajevo bas kao i enver hadzihasanovic rasima su zarobili pripadnici tobih