Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo sto ste sada uradili mi je otklonilo svaku sumnju da mozda postoji nesto objektivno u vama. Komentar pod nickom \"ISTINA\" ste prekopirali ispod istog, samo mu promjenili nick u \"StrankaZABiH\"... ljudi su pozitivno ocjenili originalni komentar, a vi ga potom izbrisali i ostavili ovaj identicni, negativno ocijenjeni, sa promjenjenim nickom. SVAKA VAM CAST; Sarajevo-X.com... samo objektivno;)
Rezultati Bakira Hadžiomerovića: 1. Otvorena služba jednoj političkoj partiji (SDP) 2. Reketarenje širom BIH, pa i dalje. 3. Medijski linč nad građanima BiH. 4. Pljuvanje, psovanje i jezik mržnje. 5. Koketiranje sa tajkunima (Avaz i slučaj D.Jurišić). 6. Jeftini fazoni ulizivanja širim narodnim masama 7. Neobrazovanost i nekvalificiranost novinara (A.Avdić tek treba da završi neki fakultet, o Kaletoviću da ne govorim) 8. Provođenje političkog i medijskog jednoumlja. 9. Pljuvanje po neistomišljenicima. 10. Izmišljanje prijetnji, ucjena itd kako bi se zadržala slava. Bakir Hadžiomerović je sahranio BiH novinarstvo i spustio ga na najniže grane, stoga i ne čudi da ima najveću podršku malograđansta. ps: Zasto se brise ovaj komentar ?
Napadom na g. Hadžiomerovića zapravo se cilja Lagumdžija? Ahmed Burić prihvata kao samorazumljivo da jedan novinar, a zapravo i cijela FTV, služi SDP-u. Ako je to tako, g. Hadžiomerović ne zaslužuje nikakve simpatije. Čudno je što Buriću smeta samo njegov rječnik (\"kriminalci\", \"gebelsovski\", \"fašistički\", \"skandalozno\"), a ne i njegovo otvoreno podržavanje jedne stranke, protivno svim standardima novinarstva i obavezama koje nameće javni servis.
moj buricu moja karino gdje si ti ucio guzice lizati gotov vam je bakir bandit
Buriću, majmune sa grane... Da mi je e-mail ovog majmuna, da mu kažem neke stvari.
Interesantno, kad netko da dokaz o Bakiru tenisacu onda je to \"podmetnuo papir\" a kad Bakir Sampras laje bez ikakve osnove i dokaza i optuzuje svakoga da je kriminalac, onda je to primjer istrazivackog novinarstva. Vi Musli...uppps Bosnjaci ste u zavadi sa logikom :)
Ma serbez vi brišite komentare, mašala, ali istinu o Novom Novom Pazaru i njegovoj \"demokraciji\" i \"antifašizmu\" kojima su iz tog nekadašnjeg grada rastjerani Srbi i Hrvati ne možete izbrisati. Popis će pokazati sve, mada se sve vidi i bez popisa. Đenosajd, Help, Baznija! Svijete dragi, daj nama Bošnjama ja l\' pljačke, ja l\' reketa, ja l\' sadale, od nečeg se mora živjeti!
Ovo je dno dna...Sarajevo je umrlo....ono je dno dna
Pojedini komentatori nastoje da se sluze nedozvoljenim sredstvima nastojeci inkrporirati svoje misljenje. Odavno je poznato da masinerije rade na ostvarenju svehrvatskog cilja slijedeci logiku diktatora iz laktasa \"sve je dozvoljeno jer je ulog preveliki\". Samo ce te se prevariti kao i 1993 birajuci pogresan izbor. Mozete biti sve ali ste davno procitani, i uzaludno vam je lajanje po sa-x i podmetanja. Ipak se zna ko ste i za koju sluzbu radite. Mozete kako hocete, ali necete dokle hocete!
LOOL Ovo sve prolupalo. Kad B-akirčić dere to je novinarstvo i borba za demokraciju... Kad mu netko vrati istom mjerom i istim \"oružjem\" onda to već nije dobro. To je napad na slobodu izražavanja, napad na novinare, napad na državu.... LOOOL Smješno i strašno.
Ne daj se Bakire, tuzi ove fasite i zaboravi. A u toj INI noj pretvorbi je bilo sve posteno, da moraju placati da se o tome ne pise he he he he . Coravi nacionalisti zaslipljeni fasizmom ne vidite dalje od nosa . vama stvarno nema pomoci.vas interesuje dali je Bakir uzeo 30.000 da ne pise o kradzi vise nego miliono koji su od vas ukradeni INI nom pretvorbom. BUDALE. ne bi me iznenadilo da sutra napisete kako je Ivo Sanader poklonio Bakiru Pikasa da ne pise o njegovim lopovlucima. To moze proci nekaznjeno samo na balkanu.
Rezultati Bakira Hadžiomerovića: 1. Otvorena služba jednoj političkoj partiji (SDP) 2. Reketarenje širom BIH, pa i dalje. 3. Medijski linč nad građanima BiH. 4. Pljuvanje, psovanje i jezik mržnje. 5. Koketiranje sa tajkunima (Avaz i slučaj D.Jurišić). 6. Jeftini fazoni ulizivanja širim narodnim masama 7. Neobrazovanost i nekvalificiranost novinara (A.Avdić tek treba da završi neki fakultet, o Kaletoviću da ne govorim) 8. Provođenje političkog i medijskog jednoumlja. 9. Pljuvanje po neistomišljenicima. 10. Izmišljanje prijetnji, ucjena itd kako bi se zadržala slava. Bakir Hadžiomerović je sahranio BiH novinarstvo i spustio ga na najniže grane, stoga i ne čudi da ima najveću podršku malograđansta
Što to sve nisi lijepo rekao Aliji Izedbegoviću koji je odbio 93. da prihvati vens-ovenov plan. Da je prihvatio mnogih zločina ne bi bilo na sve tri strane a pogotovo Srebrenice, tražili ste - dobili ste !!!
@ISTINA, svatko tko komentira na Sa-X morao je primjetiti da mu se brišu komentari. Otprilike svaki drugi moj komentar biva kasnije izbrisan. To nisu komentari u kojima se psuje ili vrijeđa na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi, ali jesu komentari u kojima se argumentima raskrinkava SDP politika. Ono što ne shvatam je kratkovidnost administratora. Zar zaista na Sa-X misle da će stvarnost biti drugačija ako oni zatvore oči? Komedija. :)
koji apologetski izbljuvak bez ikakve kičme. Žali bože kilobajta koje ovo ždere na serveru.
Moram se ponovo javiti. Gore sam napisao komentar pod nadimkom \"ISTINA\", međutim on je promijenjen i sada nosi naziv \"StrankaZABiH\". Ovo je nečuveno! Da sam upravo dokazuju i komentatori sa nadimkom \"@istina\" koji se referiraju na moj orginalni komentar. SARAJEVO-X.COM, ovo dosada nikada kao komentator nisam doživio. Hajde da i brišete komentare, ok je, ali DIREKTNA MANIPULACIJA ???