Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@anonimus pa mozete lako, imate vi iskustva u tome, kao i dosad, proglasite ih zrtvama ratka mladica pa ce odmah navaliti donacije sa strane... mada sumnjam da ce vama sitnim paorima sta ostati, dok politicari nakupe u svoje dzepove (imali su priliku da se izvjezbaju, posebna skola, \"cmizdri zbog Srebrenice, natrpaj dzepove donacijama\") al\' ipak, ima nade, mozda i vama koja crkavica zapadne
Anonimus je Semir Osmanagić. IstraživaĆ, iskopalse šta? Vidiš kako ljudi to nađu, kopali za puta, pa našli grobnice, a ti lopataš već četvrtu godinu, ni eksera nismo vidjeli, ali zato imamo sedam piramida! Buahahahahaha!
A koje su vjere ti pokopani na to mjestu???? To je jako bitno za dalju sudbinu nekropole...
haha...jes\' jes..i onda je SVIZAC :P zamotao cokoladu...i tako nastade Bosna :)
@ Dr Leo A onda je mrmot zamotao cokoladu u omot...
Balkan ,blize receno Bosna je kolijevka civilizacije ,to svakim danom potvrdjuju novija otkrica iz arheologije ,samo malo svijest da se probudi pa da postanemo turisticka zemlja, imamo mi vise pokazati nego Egipat.
MUJKE TI SI JOS GORI OD OVOG ANONIMUSA IDI NA LJECENJE
Anonimus jesi tokmak. Mislis da si pametan a nemas pojma. Jesli li ikada ucio historiju?? Ovaj dio Evrope je uvijek bio naseljen ljudima, i prije nekoliko hiljada godina. Stoga zasto ti je cudno kad se otkrije neki spomenik ili grobnica?? Educiraj se malo mamlaze!!!
svaka cast, nedajte da vam uzmu otkrice! lahko je skrenuti cestu
ubravo si ti dokaz za to!
A TI ANONIMUS SI POTVRDA TOGA
I sta onda hocemo li sta zaraditi. Glupacima nije dosta piramida pa se sad i ovog dohvatili. Ljudskoj gluposti nema kraja.