Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce drugi da bude ubica nego poturcenjak
Toliko lose energije na tako malom prostoru za tako malo vremena.... Nece to na dobro izaci..... Sto jeste jeste, izgleda da se malim djelima pokusava pokrenuti i potjerati i to malo Hrvata u srednjoj Bosni, kako bi muslimani prosirili svoje dvoriste... Previse je lsucajnosti, da se sve bas desi u Vitezu, kao jedinom kompaktnijem mjestu Hrvata u tom dijelu. Samo muslimani morjau biti svjesni cinjenice da oni zive u opstem okruzenju Srba i Hrvata, kako u BiH tako iuljesteni izmedju Srbije i Hrvatske! Dalekko je Saudijska arabija i Turska (koju btw zaboli kurac za vas!). Dok dodje neki Ali Babab sa 40 hajduka iz Emirata ili Sudana ili Arabije vi ste ga vec najebali, zato bolje ostavite Hrvate i Srbe na miru! Jer ako im pukne film itekako ce se udruziti protiv vas i to drage volje! Primirite se jer vam ova mastaranja i novom ratu i nekakvim vasim pobjedama mogu samo pogorsati stanje, jer to je stvar ciste logike!!! Prosto ste okruzeni hriscanima koji ce sigurno imati vise razumjevanja od EU, Amerike, o Rusiji da i ne govorim sto se tice Srba, odnosno NJemacke sto se tice Hrvata. Dakle sigurno ce u bilokakvom sukobu bolje proci Hriscani, nego muslimani i nego ove vase napaljene bradonje! Onaj ko poziva muslimane na rat, taj ih poziva na kolektivno samoubistvo!
Zašto po defaultu nije iz nacionalističkih pobuda. Tako je MUP objavio isprva i za ubojstvo obitelji Anđelić da nije iz nacionalističkih pobuda. A što ako jest i bomba i ovo iz nacionalističkih pobuda? Možda rat pogotovo u glavama Bošnjaka nije ni prestao, samo se vodi drugim sredstvima, kvazidemokratskim, tu i tamo poneko nije zadovoljan tempom kojim se \"osvajaju dijelovi BiH\" pa se dogode ovakve stvari. Frustriranost Bošnjaka time što nemaju svoju državu se ispoljava tamo gdje mogu a to je upravo tamo gdje mogu a to su opet Hrvati u Bosni. Naravno Srbima koje štiti policija u njihovom entitetu ili u dijelovima Federacije gdje nema Bošnjaka - nema problema. Umnogome me Bošnjaci tj. njihova spika danas podsjeća na srpsku politiku pred raspada Juge...
A sta da vam Kunta Kinte napise? Da ste lojavci i poturice to znate ali da ste kurve kakvih nema, to vam mozda nije najjasnije. Teroristicko islamisticka gamad, eto to je vecina mosnjaka.
jebem vam mater nacionalisticku (ovde se obracam nacionalistima, tipa hertz-a)
Stvarno ste morbidni, cast izuzecima. Zar je bitno koja je religija u pitanju????Halo, zena ubijena, a oni o Turcima pricaju.Fakat ste bolesni. Ubica je ubica, zar je vazno kako se zove i kojem Bogu se moli.. Vala ne bi ni cudo bilo da Bosne nestane, u sta se svijet pretvorio!!!!
ovo s Vitezom me stvarno zabrinjava...to je mali \'\'grad\'\' u kojem je u zadnjih 15 dana eksplodirala bomba u FISu, doajvljeno postavljanje bombe u GMSu i ubijena zena...strasno....
Svaka cast policiji na brzom otkrivanju zlocinca,sad je red da sudije odrade svoje.Boze svaki dan se nasto strasno dogadja i uskoro nece vise biti mjesta po zatvorima.ja predlazem vlastima da u dogledno vrijeme pocnu razmisljati da ubice zatvaraju u rudnike tu him je najbolje tu bi se pravo osjecali,znaci pod zemljom da nemaju sa ovim nasim svijetom nista.a fala bogu imamo rudnika dovoljno.to bi za drzavu bilo naj jeftinije, mislim da je to dobra ideja mada bi dosta i politicara strpo ali jebiga nemere se sa rogatim bost hahahaha
ti, mile, nisi čak ni poturica, nego obični hajvan, isto kao i onaj s kojim dijeliš nadimak. hajde mile lagano na pojilo, pa u štalu!
Glupe komanetare pisete ... stvarno me iznenaduje efikasnost naseih inspektora u SBK da su tako brzo otkrili ko je ubica !!! Ali ja im cestitam na tome i nadam se da ce taj manijak dobiti dozivotnu robiju !!!
---- u pravu si Stvarno ne znam šta mu bi da vas zove poturice, kad ste vi u stvari Turci.
Treba ga na Goli otok
da nije ovo taktika prijetnji muslimanima da ne dolaze u Vitez...
suti ti jah - ne otkrivaj nam taktiku ... mogao bi ti malo zrrrrrkkkkk....
Ma ovo su sve srpska posla, podmecu nam da Bosnjaci i Hrvati zakuhaju medjusobom...