Komentari (360)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A terorizam 92-95 koji su ti isti " MUP-ovci" ponicli nad Bosnjacima to nista ! Fuj , gadite mi se govna cetnicka !!!
Po njihovom uzoru trebao bih se neko odvaziti i oskrnaviti spomenik, koji su ne tako dvano uz velike mjere sifurnosti unistili spomenik za ubijene Bosnjake u Visegradu !
Gdje su snimci sa sigurnosnih kameraaaaaaaaaaa!?
Malo brate malo...
MUP i Vojska tzv. RS proglašeni krivim za genocid u Srebrenici od strane međunarodnog suda,..." pripadnici VRS-a i MUP-a RS-a učestvovali su u organizovanom naporu skrivanja ubistava i pogubljenja u zonama odgovornosti Zvorničke i Bratunačke brigade, tako što su ponovno zakopavali tijela ekshumirana iz prvobitnih masovnih grobnica..." MAJKU VAM FAŠISTIČKU !!!
Otvoriti transverzalu genocida gdje su otvorene sve nadgrobne ploče učesnika u genocidu.
Momak je dosao u stanicu i ukokao tipa koji mu je u ratu ubio oca. Da je htio, mogao je ukokati vise njih i na toj ploci bi bilo vise imena, ali nije htio. Cista osveta, bas kao sto i Biblija kaze: "Oko za oko, zub za zub". A vi sad pricajte o terorizmu.
@hti, Biblija ne zagovara osvetu , sta vise, osveta je zabranjena. Pise " NE sveti se..."Levitski zakonik 19. 18. " Oko za oko, zub za zub" znaci da kazna treba biti srazmjerna pocinjenom krivicnom djelu. Dakle,u BiH postoji sud koji je zaduzen za izricanje kazni , a ko nije zadovoljan izrecenom presudom , neka se zali na sud, a ne da svako uzima pravdu u svoje ruke.
Eto lijep cin da se narod podsjeti na stradanje, a bilo bi isto tako lijepo da celnici iz entiteta r.s. dozvole da prezivjeli prijedorcani podignu spomen obiljezje nevino stradalih bosnjaka i hrvata.
@otkos sve je to tacno, ali bez rijeci "balije" kvari ti ispravan komentar
Od koga ste stvarali slobodu. Na nevinim zrtvama koje ste pobili u Zvorniku i okolini vi stvorili slobodu. Kome ste vi dali sansu da se brani 91-95 . Samo vam se vraca polako ali sigurno.
Spomenik cetnicima......nista novo......mogli ste dignuti jedan i hitleru ili himleru ionako ste prije 70 +godina bili dobri prijatelji sa hitlerovim/himlerovim podanicima......
slava svim palim borcima za slobodu Republike Srpske..Branili su svoje domove,svoje porodice i odbranili od pomahnitalih islamista..koji evo već 20tak godin se ne mogu pomiriti sa činjenicom zvanom...REPUBLIKA SRPSKA..dovoljno je videti komentare i svakoj normalnoj osobi je jasno da suživot sa muslimanima nije moguć..to je azijatsko pleme koje gaji azijatsku veru i sa kojima treba imati što manje zajedničkih kontakata..još jednom SLAVA I HVALA palim borcima Republike Srpske!!
mislis slava i hvala cetnicko-nacistickom okupatoru i na etnickom cisenju svega sto nije smrdsko.......rep smrdska sa dokumentima na kojim pise REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA.........doci ce drugo poluvrijeme.....nece sada bit naoruzanja jna pa da vas nebeske borce posaljemo gdje i pripadate.....na nebo
Pa ti nemas ni mali odmor od osnovne skole moj Moravsky. Svi smo mi slaveni, slaveni upamti dobro.
Iskreno mi je zao ovih dvanest policajaca , ja bi volijo da je barem 1000 drugih srpskih policajaca poginulo mjesto ovih dvanest.--))
Smrt cetnicima, ustasama i svim fasistima...
Vidi ovog iza Lukača što je ozbiljan i markantan!
Ako tacno vidim se nalazi na desnoj strani Grb za 4S. To nije u skladu za zakonima u Bosni i Herzegovini. Molio bi redakciju Klix da ponese krivicnu prijavu protiv Dragan Lukača koji je odgovoran da se zakoni krse a da se sto prije ovaj spominik skine.
Toliko junaka na ovom portalu i stvarno mi nije jasno da niko nije otišao danas u Zvornik i sve sasuo u lice Lukaču! Valjda lakše poručiti mu preko Klix-a!
Eno ga, zabrinuo se. Čita Klix, razmišlja šta je uradio.