Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A TAMAN NA ĐENAZU RASIMU DELIĆU TREBAO DOĆI OSAMA BIN LADEN SA JEDNO DVJESTO MUNĐOSA KOJIMA NETREBA VIZA ZA BIH JER IM JE ALIJA PODIJELIO BIH PUTOVNICE.CCCCCC..... VIDI SAD PROBLEMA, STO SADA UČINITI, MOZDA DA KOMSIĆ ZAMIJENI BIN LADENA ????
ja moram ovih dana do amidze, on je bogatas tamo u svedskoj. vozi novi volvo, ima zlatni sat a nist ne radi. samo je na socijali i spava do podne. kad porastem volio bi postati kao on.
a jest i bilo puno letova u pm. hahhhhaahhhaaaaaaaa...
kod nas u hercegovini svi zrakoplovi lete.
Jel se očitovo onaj pijanica Nebojša,da je ovo Hare na svoju ruku zalio vodom mjeso kahve? Jel uputio pismo Tadiću?Jel Dodik povezo ovo sa G.Maočom i T..heranom?Haj brate nek navrnu nekako da su periguzani krivi....Ko će,ko dragi Bog...bolje nismo ni zaslužili,kakav je dans dunjaluk....Bogu hvala,njegova je zadnja,pa nek misle g.ovnari....
Kome se ne zuri, ima vooz :D Nase zeljeznice su spremne, iskoristimo ih :D
@ Prosjak Idi radi burazere ovdije u Danskoj. sto nisi napisao da mi koji radimo za tebe i ostale klosare sa balkana izdavajamo skoro 50 posto plate za poraz i vasu socijalu. a vi se setate po BiH i narodu mazete oci kako je ovdije sve med i mlijeko.. samo da znam ko si i sta si, licno bi te prijavijo opstini.
DANAS I SUTRA NEMA LETENJA!!!
Avio saobracaj u vecem dijelu Evrope( Spanija i Portugal nisu ukljuceni,jos) je obustavljen.Razlog je vulkanski pepeo koji vjetrovi nose na visinama vecim od 10 km jug-jugoistok. Ovakva situacija ce da potraje narednih dana.Jedno je sigurno,avioprevoznici nece da rizikuju sigurnost putnika i aviona dok god se u atmosferi nalazi vulkansi pepeo. Strpljenja molim.
Uh, ako se ne vratim u Dansku do 22. aprila imacu problema oko primanja socijalne pomoci, posto svakog mjeseca moram licno da predajem molbu u opstini.
Molim Vas jel mogu detaljnije informacije o stanju sa avio saobracajem jer je Aerodrom nemoguce dobiti, a na portalu nema nikakvih informacija.
ZATVOREN SLEDECA 3 DANA!
a nedate nam wize
letovi otkazani, zracni prostor zatvoren - samo hamo leti!