Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto nema Sarana.. da nam onu paranoju.. al evo druga od letu stuka ;) Otkazite letove, pretrazite oblake i panika nek' sjedne na presto zaustavite putnike i namjerne i slucajne al' ostavite jedno mjesto Ref. 2x Mjesto za dvoje sto ljube se u mraku mjesto gdje samo ljubav mirise u zraku
Ko zna ko bi sve u ovim trenucima stigao u Bosnu u avionu
Pametno.
hoces li se ljutiti ako te stalkujem sta cemo za okladu
Jadne turisticke agencije sad niko nece u tursku.
Otkazani letovi će nanijeti nenadoknadivu štetu po rastuću ekonoooooomiju BiH, koja je u strjelovitom usponu otkako je vlast preuzela stabilna koalicija SDA-SBB, a da ne govorim o tome koliko će to štetiti odnosima BiH i Turske u pogledu procjene novih lokacija za izgradnju novih džamija koje će omogućiti otvaranje nekoliko hiljada radnih mjesta za lokalne imame i hodže.
@MPower Mislim jarane da ni ti sam ne znaš šta si htio reći ovim klipom.
@losblancos vidis da je lik zavrsio skolu u foci a fakultet u travniku