Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da i opstinska vlast u tuzli nista ne radi i trosi novac na gluposti poput nekakvi spomenika i fontana, trebalo bi malo i njih kritikovati....
Država zla čovjeka.
Svi gradjani BiH treba da izadju na ulice i da se bore za SVOJE bolje sutra jer niko to za vas nece uraditi. CUTANJE=ODOBRAVANJE
\"...zbog vremenskih uslova i specifičnosti same akcije, koja uključuje korištenje boja, neće biti u prilici da ove subote u 11 sati ispred zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli organizuju najavljenu uličnu akciju.\" Neki bilmezi nisu u stanju pročitati prvu rečenicu prije nego krenu da kenjaju. Al to govori o njihovom mentalnom sklopu. Koliko mi je poznato Revolt jeste kritikovao i opštinsku vlast po pitanjima kriminala, opštinske inicijative za zabranu prigradskim prevoznicima da voze krzo grad, neusvajanje inicijative za imenovanje ulice po srdjanu a., pokušaji zabrane okupljališta na Jali... zato ne serite.
Sveopsta revolucija.. Studenti svih nacionalnosti, i Ostali ujedinimo se i na ulice, izbatinajmo stoku. U protivnom iz blata nam ni podignuta ruka nece izviriti. Svi Politicari u BiH, vladajuci i opzicija su ista bagra bez obzira na ime i nacionalnu pripadnost. Grcka je nasa ocija za vrelu jesen. A kada ih srusimo postaviti pismenog Indijanca iz nekog rezervata u USA.
\"Onima koji kazu Ne idite u boj po vrucini Recite Vatra pakla je jos strasnija\" Sto reci onima koji kazu Ne idite u boj po kisi E\' turci, turci
ima ima...
izgleda da tuzla polako izbljeljuje. nekada je bila crvena, a danas je ona najvise papanluk carsija. zivim u TZ i isti je zivot kao i u sarajevu, zenici, mostaru, BL, bihacu. a udaramo se u prsa uvijek smo bili nacionalno neoptereceni. od toga se ne zivi, ne zivi se i od pravljenja najvecih trgova u drzavi, niti jezera. Imamovic ima platu 5000 KM, toliko nema ni federalni.
Kiša im smeta? :)))
pa nisu oni iz pokreta Dosta kojima Lagumdžija kaže šta treba da rade i protiv čega da protestvuju. daje to tačno Narod zna da je ovo Država za Zlatka i poskupljenje struje.
Prepali se kiše... kao da su od šećera napravljeni!!!
pogled ne ub..ija načelniče...
Ova neokomunistička banda za cijelo vrijeme svog postojanja NIKADA, ali baš nikada nije organizovala proteste protiv opštinske vlasti u Tuzli. A imamo ubjedljivo najgore vodstvo u državi (kad su veći gradovi u pitanju).
Evo je, DRŽAVA ZA ČOVJEKA: http://www.youtube.com/watch?v=vwbQfEPN6jM&feature=player_embedded