Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto da se nije ko prehladio
A ŠTO OVAJ DF MRCVARI NAROD. JA KONTAO ONI SU NEŠTO NOVO A ONI STVARNO LOŠA KOPIJA SDP-a. ZBOG USLOVA NA SASTANAK SE MOŽE KASNITI A NE NEDOĆI. TO JE BAŠ ŠUPLJE OPRAVDANJE. TEŠKO NAMA SVIMA U BIH.
Pola metra snijega, a njima preko glave. Davno se kazalo, bjezi od onih koje je BOG obiljezio. Fuj narandzasto+crvena koalicija. Kreteni, davno je DRUG TITO UMRO, fatajte se konacno lopate smradovi neradnicki.
Mudro i pametno treba voditi politiku, ne na horuk sistem kao nacionalisti.
Tako je DF, opstruirajte kriminalce iz SDA.
Palo pola metra snijega u Sarajevu Zelja i Fahro ostali zatrpani.Kazu snijeg im preko glave.Eh zato je SDA gurnula ove kosarkase Bukvu i Konakovica.Tek sad sam skonto kakva korist u politici od njih.
A ko je kandidat? Sve oko DF-a je obavijeno velom tajne. A sto rece HappyHour, sto ne uzmu lopate u ruke i malo pocnu raditi ;)
Ma kakav snijeg, tvrde pazar :) . Pametno nema šta, neka malo i SDA osjeti kako je biti ucjenjivan i ugnjetavan.
Lopatu u ruke, narandžasti, i očisti snijeg. Pa valjda ste rekli: Ljudi, hajmo radit'? Izgleda, vi se zaj...vali