Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrdi ovo opasno ljudi...
@Josa1137 je3em ti ja ovu drzavu
Nađu tamo nekih dvoje firauna i uz par šamara natjeraju ih da priznaju. Smrdi itekako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako narode, gledam ove kriminalističke serije i filmove i koliko toliko se razumijem i sve to. 1. Stvar ako se to zaista tako desilo kako su oni rekli zašto Alisa Mutap odmah nije rekla istinu već je pominjala neka druga auta? 2. Otkud na glavi rahmetli Dženana udarac od tupog predmeta? 3. Znam tu romsku porodicu, otkud njima novac za toliko kao skrivanje? Siromašni su, jedva imaju hrane da prežive, otkud im novac za najskupljeg advokata kojeg svi kriminalci i najveći lopovi uzimaju?
4. Otkud im novac za skupocjene trenerke? 5. Zašto je Alisa pokušala pobjeći sa sarajevskog aerodroma u Italiju nedavno? 6. Zašto je njen zet Armin Bijedić prije samo par dana prodao auto od 10.000 maraka? Ovi romi nisu krivi, plaćeno im je masno to je sigurno, izaći će za par mjeseci jer će to biti proglašeno kao nesretni slučaj, našeg Dženana više nema, a pravi ubica je na slobodi i pitanje je kad će opet napasti. Priča se po Ilidži da je ubica Mirza Ploskić, alisin bivši momak
@Stiv Koliko Dženana treba da se ponovi da bi neko reagovao? Pa je*emu majku ima li detektor laži da se nabavi i da se provjeri sve? Da se provjeri alibi alisinog bivšeg momka, da se provjeri alibi ovih roma? Oni nisu krivi to je sigurno, kad bi ih ispitali u odvojenim prostorijama jedno po jednu priče im se ne bi uklapale to je sigurno, ali naše tužilaštvo i naša policija je nesposobna. Ja sam ZA da se uvede specijalna jedinica, od 5-6 jakih policajaca koji će imati sve moguće ovlasti
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
kakav seljak.. čuj on bi preispitivao rad tužilaštva. nadam se da će ga tužiti zbog ovih kleveta..
ShaneDizel zbog takvih sto rade,misle i govore kao ti i desava se ovakvo nesto
Izvinjavam se sto nisam ispravno napisao ShaneDiesel
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj ko Lovrenovic mi cemo ovO mi cemo ono a dokaza nigdje.
ne znam ko moze povjerovati u ovo sve. alisa se bojala sakupljaca kartona.
Policija i ono bezobrazo-nesposobno Kantonalno tuzilaštvo imaju svjedoka ubistva a 4 mjeseca nerješeno ubistvo.Pa mene bi bilo stid na ulicu izaci,stid bi me bilo platu primiti...Mili boze šta nam uradi ova demokratija...Roditeljima Murizu i Muneveri zelim zdravlje i veliku snagu da se uspješno iznesu sa ovom nepravdom,da pronadju ubicu ili ubice i da taj ološ od ljudi dobije zasluzenu kaznu kao i ovi drugi koji su doprinjeli da se sve ovo zataška.
Ne vidim zašto je čovjek toliko umislio da bi ga tužilaštvo trebalo zvati i izvještavati o toku istrage.
Zato što je ubijeni njegov sin.
Pa onda čovjek nije upućen. Tužilaštvo nema *obavezu* da ga poziva i izvještava o toku istrage, svejedno radilo se o njegovom sinu ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smrdi bas opasno.Ovde se opasno muti.Praavda za Dzenana
Smrdi bas opasno.Ovde se opasno muti.Praavda za Dzenana
Murize ti moraš pod hitno tužiti Alisu Mutap zbog davanja lažnih izjava policiji i ometanja istrage.
"Javnosti je malo poznato, da je ona također pretučena te kobne noći. Zadobila je povrede glave, potres mozga, povrede vrata, povrede leđa i povrede prstiju. Ubica/e rahmetli Dženana Memića je pokušao ubiti i Alisu. Ona nije bila nijemi svijedok koji je posmatrao, kako se nagađa u medijima, nego je pronađena krvava i pretučena", ova porodica Mutap mijenja priče kako stigne..prvo auto pa su ih pretukli, a sad će bit kombi...smijurija...
sad pretučena, sad pregažena kombijem... HAHAH
Pretpostavljam da je optuženi vozio kombi kao iz Mad Maxa, sa šipkama okolo, budući da je nalaz vještaka, koliko se sjećam, da je Dženan ubijen šipkom. Smrdi, smrdi, užasno smrdi.
Jadni ljudi, sta ih zadesi. Nema nista gore nego ovisiti o drzavnim/kantonalnim institucijama, koje prvo nece da rade svoj posao, a i prepune su nesposobnog kadra. Tuzilastvo, sudstvo i policija su rak rana ovog grada i drzave.
Nemoguće je da je neko ko ovo skriva, a očigledno da se ovdje nešto zataškava, dakle nemoguće je da je neko toliko bahat i da misli da će ovo proći. Pa protesti se prave, na ovim komentarima niko ovom ne vjeruje, dakle dva su zaključka: ili je stvarno ovako bilo uprkos svim čudnim detaljima; 2. Ili se štiti NEKO STVARNO MOĆAN
U ovoj državi ne moraš ni biti moćan da bi te zaštitili korumpirani tužioci i policija.
i netreba da odustaje to je njegovo dijete kojeg niko nemoze vratiti ali seistina mora znati i ubice da robijaju
u svakom slucaju podrska u otkrivanju do zadnjeg detalja nesretnog dogadjaja, samo se pitam dal ce se istina prihvatiti.
Mirza Ploskić i Faris Muzur. Ova dvojica se spominju od prvog dana.
ko su ta dvojica pedera
Odjednom kao da ne postoje likovi, niko da ih spomene...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)