BiH
0

Osvojite ulaznice za spektakl na hipodromu Vuković

Sarajevo-x.com
Portal Sarajevo-x.com i Bosanska medijska grupa nagrađuju vas ulaznicama za veliki spektakl na hipodromu Vuković u subotu, 10. septembra. Naime, na hipodromu, u Ledenicama Donjim kod Gradačca, bit će održana i treća trka Saint Leger - Gradačac.

Dva najbrža čitatelja portala Sarajevo-x.com osvojit će po dvije ulaznice. Sve što je potrebno jeste da lične podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) pošaljete na mail [email protected].

Nagradna igra traje do 13.00 sati.

Na hipodromu će biti održano ukupno pet trka konja galopera, a osiguran je nagradni fond najveći u regionu od 15. 000 eura i plus bonus 10.000 eura pobjedniku za tri trke, kao i pozlaćena potkovica.

Prva trka "Dvogodačka" na 1.200 metara počinje u 14.00 sati, dok je druga trka "Sprint elita", također na 1.200 metara planirana za 15.00 sati. U 16.00 sati je trka "BH Coolmore zlatna milja" na 1.600 metara. Posebno atraktivna trka je "Memorijal Husein Kapetan Gardaščević" na 2.400 metra, koja je planirana za 17.00 sati, dok će trkom "Saint leger" na 2.800 metara, koja počinje u 18.00 sati, biti završen treći trkači dan na Hipodromu Vuković.

Treći trkači dan na Hipodromu Vuković bit će prava poslastica i za iskusne kladioničara, a sreću će moći da okušaju u savremenoj kladionici koja će biti instalirana na dan trke.

Dobitnici nagrada su: Mirza Feukić iz Tuzle i Emin Hadžibeganiović iz Tuzle.

Vezani članci