Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Es-Selamu Alejkum. Imena i prezimena onih koji su pokušali srušiti džamiju!!!
Tako.i treba odmah u zatvor a u ratnju kod.kaknja.nema.bih odnosno.nema.dokaza
Treba ih osudit barem na godinu. Čisto da se opamete. Umjesto u Svicu i Zagreb, ići će u zatvor . . .po mogućnosti u Zenicu. Taman da ih naši taslače . .
to je "raja" sa Poskoka .susnjarovi ucenici
u genocidnom entitetu, za zločince koji su neki dan u Prijedoru na čistu miru brutalno pretukli tri Bošnjačka mladića,nije određen pritvor i oni se brane sa slobode! Nema nikakve sumnje,da zločinačka i genocidna ideja dabić-bobanove koalicije nikad nije nestala i da posebno u genocidnom entitetu doživljava svoj vrhunac!!!!
pustiti djecu a uhapsiti bakira i covu , oni su odgovorni :)