Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar mozes spavati Radomire???
Pa ,netreba unaprijed osuzivati,postoje sumlje,da je ,ali eto znam da su mu 92 brata Daraka ubili(zaklan i unakazen) i.i jos 2 radzaka ,na pocetku.92..Da je komsija u tom naselju gdje mu zlocin"stavljaju na teret"Da su mu i komsije(muslimani) sve ostali zivi ,Grdijevicima gdjesu mu zivjeli roditelji.Da je iz Gorazda posto je privatnik ,radili ljudi muslimanske vjeroispovjest.,Mislim da mu je i jedan brat ..ozenjen muslimankom...Da ima dosta prijatelja i ,da je od te 92 ..bio uzoran ..E sad ?dali ili nije postajala osveta posle smrti brata .ce sud recii .Tako unaprijed nema potrebe nikog osudzivati .
Jebiga izbjego da postane srpski junak(oni se uglavnom kriju po vukejebinama gdje su i naučili da budu)Nije mogao da spava a valja i na onaj svijet iči.
...ubio više žena i djece bošnjačke nacionalnosti među kojima su bila djeca uzrasta od 13 i 6 godina, pucajući iz automatskog oružja kakav monstrum moras biti da to uradis, daBogda se u Dzehenemu peko