Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad tad dodje vrijeme da se odgovara. Kriv ili neduzan neka sud odluci.
Eh, svasta. Hrvat mucio srpske civile? Zapanjen sam. A ja mislio da su mirne zitelje Dervente, goloruke civile, iz cista mira napali nevaljali Srbi, a sad odjednom jedan dvadesetogodisnji pripadnik HVO-a mucio, zlostavljao i cinio zlocine nad srpskim civilima 1992. Sta sve covjek nece procitati na ovom Kliksu.
ko je god kriv treba da odgovara
Kao prvo ovo nije nikakav borac a kamoli sta drugo, vec obican ubica i zlocinaac. U ljet 1992 je terorisao civile u Posavini, bio je komadant logora za srpske civile koji je bio napravljen u Osnovnoj skoli u mjestu Poljari opstina Derventa, hladnokrvno ubio u tome logoru dva civila od kojih jedna je njegov komsija iz obliznjeg sela posto je ovaj krvolok iz sela polja kraj Dervente. Ima sigurno zivih 50 svjedoka o njegovim nedjelima....