Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otimaju robijašima obrok eto na sta su seribi spali
"Savjet vaspitnih kolektiva" jednoglasno odlucio. Kao sto i sam tekst kaze a u naslovu lazu. Nisu se zatvorenici odrekli obroka i novcane naknade vec im drotovi oduzeli. Bez ozira zasto ko lezi ipak imaju svoja prava, doduse nesto manja s obzirom da nam naocigled kriminalci slobodno hodaju ulicama, ma sta hodaju, pogledaj im samo vozni park ispred vlade ili mup ks-a.
DABOGDA SE POTROVALI CJELA BANJA LUKA KOME STA NIJE JASNO NEK SE OBRATI NA https://www.facebook.com/il.padrino.503?fref=ufi
ah dobre duse zatvorenici...skupljaju pomoc I nose u crveni kriz! cekaj,pa zar nisu oni zakljucani u zatvoru? Bravo za medije od bagre pravi heroje. a mozda se nisu "dobrovoljno" odrekli hrane,ko zna mozda ih mup rs natjera da se "dobrovoljno" odreknu bubrega,kicmene mozdine, dje su pare I drogu sakrili,
Kad je cuo jaro sto je otudjio auto ciji je,namah je izaso iz istoga!Reko je-Jes da ja nisam primjer postenja,al gadi mi se sjest u to vozilo!
Pride nece jesti za ukradeni halal pasat Alme Bandic Drndo!I mole kolege postene nalazace da joj sto prije vrata autic!Oteto prokleto!
Komedija...
Direktor KP naso "dobrovoljce"!
EVO I JA SAM MALOPRIJE ZDRMO BUREK I ODO SAD NA STRAJK GLADJU