Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Sudija ih je osudio na zatvorske kazne između šest i 12 godina, koje će odslužiti istovremeno s doživotnom robijom koju već služe\" hahahahaha, e ne mogu da vjerujem kakve odluke donose, pa njima to dodje kao nama kazna za pogresno parkiranje. Nema logike dati mu dodatnih 12. godina, a osudjen dozivotno. Svasta
kako su vlajhu rasturili gujscu
Rade dobio 35 godina zbog masakra, a ova trojica 6-12 godina zbog fizickog napada. Ovo nema smisla, mozda je Sax pogresno napisao, Rade je dobio dozivotnu + 35 godina :)
sto ih je zajebao
bravo braco... trebali ste ga za mu.da objesiti....
Pitaj brata po (ne)vjeri ko je dozivljavao orgazam. Mozda si ljubomoran na njega. Dodji u šeher Sarajevo pa da i tebi pruzimo slicno zadovoljstvo.
Ha, jel boli vijest?...povrijedjen ti brat k.r.s.t.a.š. Nego, oklop na tijelo, mač u ruke i brani krst časno. Mozda ti pruze gostoprimstvo kada otkrijes svoje antiislamske osjecaje.
Ha, jel boli vijest?...povrijedjen ti brat krstaš. Nego, oklop na tijelo, mac u ruke i brani krst casno.
Nije bio rat nego genocid JNA i srba nad golorukim narodom BiH. A znas zaliti za golobradim mladicima u Dobrovoljackoj.
bio je vojnik i bio je rat, nisu ga trebali ni hapsiti, sta vi ocete, u rat a da vam pecene kokosi padaju sa neba
odradio ga Indrit Krasniqij :)))
da bi na zapadu dobio dozivotnu robiju, moras dobrano zgrijesiti, jedan od ovih tipova je, ako se ne varam, osudjen zbog bruta.lnog ub.istva neke zene!!! bas ste nasli idola kom cete se klanjati. na zene i slabijeg, gdje se to smucao za srebrenice, sto nije branio brachu? i jos siptar, vas on!!! kakve on veze ima sa svim tim, nego po.ga.n.
nije nije, zapadno pravosudje nije de.bi.lno. jer, i odzivotna ima sanse da se skrati zbog dobrog vladanja, ovako je ovjereno, potvrdjeno.
Molim posjetitelje SA-X portala U svojim postavima suzdrzite se od vulgarnog izricaja kao i od vrijedjanja na vjerskoj ili nacionalnoj osnovi Postavi u kojima su prekrsene ove upute bit ce IZBRISANI Hvala -11
ahahahaha...vidim, poturice dozivljavaju orgazam.... ko bule poslije drmanja u pakshu!
skota mu koji ga okoti, ima srece -za sve godine provedene tokom opsade Sarajeva-
Mora da su mu ga namasirali u anus