Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga. Da je država kako treba ova bi samo Natanjahua i Dodika smjela liječiti. (i Muhameda Konjića da se mene pita)
DA JE MOJE DJETE UBILA,JA BI JE SATRALA
А да је мушки доктор?
JA BI GA SATRALA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova doktorica je kriva, sudski dokazano i treba da odradi svoju kaznu mada ce joj najveca kazna biti ljaga na njenom imenu koja ce je pratit do kraja zivota... A ovi sto blate doktore kojima sudski nije dokazana krivica i nemaju osnove za tuzbu ili im je tuzba odbijena to su najgori ljudi koji pokusavaju unistit neciji zivot radi sticanja materijalne koristi, ili su jednostavno zeljni paznje. Takvima, a posebno novinarima koji iskrivljuju pricu bez provjerenih inf, treba spremiti kontratuzbe pa kad plate za klevete i nanosenje dusevne boli onda ce se valjda proci guzovace na tudji racun.
Žena je radila svoj posao i napravila grešku. Ko od vas na svom poslu nikad nije pogriješio? A koje poslove radite? Posao ljekara je težak i odgovoran, ne radi se sa papirinama spajalicama, korektorima, fasciklama... nego sa živim ljudima, bolesnim. Ona nikog nije ubila, njena greška je što je htjela sama ispraviti svoju grešku, koja je, inače, opisana komplikacija zbog koje nebi odgovarala.
Baš tako!Ne radi sa papirima i spajalicama(greške doktora pokriva zemlja)!Grešku je napravila,uvidjela je to,sigurno...ali je i dalje liječila pacijenitcu u svom stanu!Loše dala injekciju,sa vidinim pogoršanjem stanja pacijentice nastavlja samovoljno liječenje bez slanja drugom specijalisti!Znači,kriva je!
ne radi sa spajalicama i papirima ali niko je nije tjerao da kuci lijeci teskog bolesnika sa komplikacijama... Mozda su joj namjere bile dobre, to neka sudi Bog a ne mi, ali po zakonu to nije smjela da radi....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki doktor ima svoje groblje,groblje svojih pacijenata,ocito ova doktorica nije imala podrsku svojih kolega ili politicku,sjecam se prije rata velika vecina bisnjaka koja se aperisala od bilo cega u Foci brzo je umirala to je bila javna tajna,bilo je jos takvih prica....
de prvo nauci pisati pa onda pametuj po forumu
nije ovo forum
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nju treba liječiti, a ne da ona liječi.
neznanje i neodgovornost = klinici centa
KONACNO!!!
А зашто не нападате Етички Комитет који јој још није одузео дозволу за рад? Зашто не питате за њихова имена? Мада, кад је неко у затвору, шта му вриједи та дозвола..
Dobro ste se sjetili "KCUS" da joj date otkaz. Sram da Vas bude za ovo i za sve ostale jade koje ste napravili i dan danas pravite pacijentima !!!
Ovo neka nadriljekarka, pazi: ''Doktorica je u ljeto 2007. godine dajući epiduralnu anesteziju probila Zukić ovojnicu kičmene moždine. O tome nije obavijestila nikoga, pa je pacijentica otpuštena iz bolnice. Cvijetić-Koldžo ju je nastavila neadekvatno liječiti u njezinom stanu.'' hehehe Ludilo brate!
Možda je u pitanju bolovanje.
jesu pozurili...