Nakon dobijanja koverte s metkom
0
Osude prijetnji upućenih ministru Emiru Suljagiću
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sam sebi poslao pismo, garant!
komunjare SDP-a skreću pozornost javnosti i stavljaju sebe u položaj mučenka,paćenika... \"napravili bi mi \"državu za čovjeka,al\'nam ne daju bošnjaci\"
Samo komunisti uz podrsku Federalne TV mogu objaviti ovakve gluposti i lazi... Vec je poznato misljenje Federalne TV prema muslimanima i da ceka svaku priliku da blati Islam pa im nije tesko ni lagati. Federalna TV, isto smece kao i Americki mediji... Bosnjaci gazite Islam dok svaki Srbin i Hrvat cuva svoju vjeru!
@SARAJLIJA pusti ba ove seljacine, snjima netrebas ni pricati, pricaj samo sa pravim sarajlijama koji su pametni za razliku od ovih krkana! Razumi ih zivjeli su po vukoje.binama muzli krave, zivjeli u stali, gu.zili blizu famEliju ko sto kazu.... Njima rat dobro dodje, presli u grad al seljacka kultura ostala :) IMAM PITANJE ZA NJIH: ZASTO VAM NIJE VALJALA JUGA? OBJASNITE MI MOLIM VAS! JER ZELIM DA RAZUMIJEM SAMO!!!!!!!!
@@sarajlija @katalonac Sta vi radite u pola 1 poslije podne na kompjuteru, nemate posla haa? jel fino na socijali? hahahahaha isto ste tetke neke po cijeli dan komentarisete, izadjite napolje, mozda nadjete nesto pa zguzite hahahahahhaha jadovi jedni primitivni, ko vas j.. kad vam je babA bio rudar nepismeni pa vam juga nije valjala! Hahahahahahahahaha jer stvarno ne kontam kome nije valjala juga samo nacionalistima i neobrazovanima, ja ipak mislim da ste ovo drugo, jer sad vam je fino, skinuli opanke dosli na asfalt babaaa prima socijalu..... hahahahaha
He.bem ja tebi isto komplet familiju, znaci sve redom! Inace sam kulturan al papci kao ti razumijete samo psovku.... a ti nisi shvatio moj komentar, izgleda da si malouman pa ti nezamjerim, gornji dio texta nema veze sa jugom mamlaze! Hahahahahaahhahahahahahhah mozda su tvoji robijali, jer svako zna majmunima je mjesto u kavezu a ne na slobodi hahhahahahaaahhaha eto nek ti je sad fino mamlaze nacion.alisticki hahahahahaa
Vidim da si primitivac koji zna samo da psuje, posto samo psovke da razumijes ja cu ovako! Ti il si babin sin il si iz dijaspore pa je tebi super! Toliko si primitivan i jadan stim komentarom nemas pojma, mozda nemas vise od 18 god pa te razumijem j.bg roditelji ti seljooci pa ti napunili glavu kako juga nevalja, mozda ti je babA bio nepismeni seljak pa radio ko rudar mozda ti zato nije valjala juga?! Sta to sad imas pi.. ti ma.terina seljacka? sigurno si dosao sa sela u grad pa ti je fino jel? jesu vam re.is i kard.inali napunili glavu j.... vam oni mat.er seljacku, da ne bi ra.ta ne bi znao sta je grad.. a mozda si herco, vi i onako dole niste imali nista pa te razumijem. aj sad razguli mamicu ti seljooooooooockuuuuuu
E moj titoid, lahko je vama, vi samo s Mevlidom i Cerićem imate problem, a nama Bošnjacima se valja izboriti sa svim ovim č.e.t.n.i.c.i.m.a. u policiji, tužilaštvu, Genocidistanu, SDP-u itd., pa još i s vama \'anti\'fašistima tj. crvenim č.e.t.n.i.c.i.m.a.. Na nas već 20 godina vrše Agresiju, a ti si jadu očito sjedio u nekom memljivom sarajevskom podrumu i čekao da te bradata braća s Pala oslobode
A čuj ovog \'sarajlije\' - \'Stvarno u ovoj drzavi nesmije covjek imati svoje misljenje\' pa ond aide \'lijepa Juga\' HAHAHAHAHA Lijepa Juga u kojoj se za izgovorenu riječ robijalo a porodice osuđenih uništavale, što SDP želi da vrati, milom ili silom, ili pak izmišljenim \'slučajima\' poput ovog. Klocino balava, je**la ti \'lijepa\' Šuga familiju pavijansku p.s. A kako je gospođa ministarka, jel se oporavila od zataškanog brutalnog premlaćivanja?
Lijepa Juga? Mamicu ti četopartizansku u usta paradna
Kome trebaju č.e.t.n.i.c.i. i ustaše dok imamo Suljagića i slične? A ovaj metak, to malo da se skrene pažnja sa brutalnog premlaćivanja supruge? Emire - jadu iskompleksirani, za kolko bi para bio glasnogovornik Ratku Mladiću, bil te milja pokrila, bijedniče?
ne bi oni ni Alijin mezar minirali udba ba
Jel stvarno ima budala koje vjeruju u ovo? Suljagiću, koji si ti bijednik, to majka jednom rađa...
Nije ovo prvi put da nasi dobri i fini vjernici koji (kako sami tvrde) nisu agresivni i nikome ne bi ni dlaku s glave skinuli prijete javnim licnostima. Vec nam se yebeno obija od glavu ta Ce.riceva blagonaklonost prema vehabijama (arapski novac lezi iza svega), a to nije nista kako ce nam se tek obiti u buducnosti.
Seljačina iz Srebrenice hoće da je u centru pažnje, kao neko njemu posalo metak, pa skontao bi netko u pošti, poštar ili koliko ta koverta već prodje ruku dok dodje do njega.Istukao ženu kao pravi primitivac i uš zaostala, pa sada skreće pažnju sa tog dogadjaja i ono kao prijete mu, on neka ličnost.Ma marš u Srebrenicu ublehašu primitivni pa tamo u školi Sveti Sava ukidaj šta misliš ukidati.
ne zivi se ni od nacionalizma ni od antinacionalizma, niti od religije niti od antireligije. Po svemu cemu smo svjedoci, politika ulazi u vjeru mnogo vise nego vjera u politiku. Pozivamo vjerske lidere nek se bave vjerom i propovjedanjem, a politicare i vlade i ministre nek se bave svojim poslom stvaranjem radnih mjesta i povecavanjem plata i penzija, doticnog ministra unaprijedjivanjem osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja. Nisu vam vjerske vodje krive sto nemate hljeba jesti, krivi su bas ovi u vlasti (i prosli, ali su ovi aktuelni sad).
Stvarno u ovoj drzavi nesmije covjek imati svoje misljenje, odmah je isl.amofob, mrzitelj isl.ama, komunista.... Odkud vi znate kakav je suljagic, mozda je veci vje.rnik od vas sviju! Po vasem izgleda treba javno pokazati da je vjernik da bi vama odgovarao! Meni se cini da svaka v.jera kaze Bo.g/All.ah ne voli one koji se na glas mole! Kad ste zadnji put vi nekom pomogli? Uradili neko dobro djelo? Jel? Najlakse je sjediti kuci i glumiti moralistu, po cemu je on to isl.amofob, jel ikad ista ruzno rekao protiv vj.ere? Eh jesu vam vodje napunili glavu: Ko nije za nas, on je protiv nas! Spustite se vise stim, svi nesto ugrozeni, svi se zale samo mrze nas, samo da vam je sadake... I jos nesto, zar nije zabranjeno moralisti, uvazeni vj.ernici osudjivati ljude ko je vj.ernik a ko nije????? Lijepa yuga, dok se vj.era nije pocela petljati bilo je super... Al bitno je danas se mozemo zvati bosn.jaciiii a to sto vecina nema hljeba ko ga j... Udri sad dislike, da se bolje osjecas....