Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehehe, pa ko bi mogao biti protiv ovog zakona osim onih koji su svoju imovinu stekli nelegalno. Lijepi strah.
Kliktoričkovci ništa nam ne pričate kako prođe pijani Kurteš prođe u udesu, jel se probudio iz alkoholnog delirujuma i jesu ga zadužili sa glanc novim golfom da ga opet slupa kad se napije.
Ukinuti tzv "rs"!!! Dosta je bilo fasizma i srpskog hegemonizma!!! UKINUTI TZV "rs"!!! I TRECI RAJH je nastao u miru, a tokom rata su pocinjeni genocidi!!! Paralela je idelan!
ja apsolutno razumijem da vam Repu.blika Srp.ska smeta i da se samo njome bavite, ali... Tako vam Bo..ga, vaše fa..mi..lije, tako vam svega - navedite mi kad vas je vaš portal obajestio šta se dešava u vašem parlamentu (tu slobodno navedite i kad ste imali izvještaj bilo kakve revizije, ili bilo čega drugog)??? :D Koliko su vama oči zamazane Repu.blikom Srps.kom od strane vaših lo-po-va...
Nije brate,on je biološki Srbin.Njegovu nenu u dimijama su kao kobilu jahali srpski vojnici u Podrinju 92-god. i tako je on nastao,od plemenitog srpskog sjemena,kao i 150 000 ostalih koji misle da su tzv.bošnjaci.
@zeHleni vehabijski zub Mevlide,sine,jesil to ti?
ALOOOOOO, KO ĆE VODITI REPUBLIKU AKO SVI ODEMO U ĆORKU ? ALOOOOOO, KO ĆE VODITI REPUBLIKU AKO SVI ODEMO U ĆORKU ? ALOOOOOO, KO ĆE VODITI REPUBLIKU AKO SVI ODEMO U ĆORKU ?
Molim lijepo, i zatvor je za ljude. Neka ide ko je zaslužio. Treba to i u FBiH sprovesti, ne samo u RS.
Nikad niko nije uspijo da, nekome dadne vlasti i moci vise nego sto je sam posjeduje, prema tome Bosnjaci se i sami nisu izborili unutar sopstvene domovine za jednakopravnost a trazite od njih da vam ustupe i ono malo zivota sto ga imaju...
@smr-dim.....sta se vlasino....gdje sam pogrijesio...istina boli znam ! Dobili ste vi dijagnozu za vjev vjekova.....genocidni ! SIKTER
Нема шансе да лопови донесу закон по којим ће одговарати и вратити што су безаконито својатали. Порука зубатом сунетлији. Дијагноза твоје памети је у критичном стању. Лијечи се .
Genocidna posla svi lopovi , sta znaju Genocidni radit nego krast..
Posvadjali se genocidni lo-po-vi sa cobanskim lo-po-vi-ma ! Sve u svemu gedje i jedni i drugi.....lopovske ! SIKTER