Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi se taj zid mogao lijepo uljepšati i samo korito ali niko ne mislim glavom..
ne moze se dici lova
Što se građanin nije kandidovao na izborima? Imaju građani predstavnike koji brinu za stvari koje su pogubne za njih. Koja drskost, tražiti da se nešto popravlja.
Nisi u pravu građani nemaju svoje predstavnike jer su na vlasti seljaci.U vlasti nema niko ko je rođen u Srajevu-provjeri.
Koga je ovdje briga za građane Sarajeva, Čuj ,,pogubno,, pa ne zamarajte naše ljude koji nam korje kapu. Šta se njih tiče kako im živi ,,čovjek,, odnosno kako se pati, gladuje, muči i moli boga da što prije umre. Pošto sam penzioner sa mizernom penzijom, a cijene samo divljaju, evo novo poskupljenje od struje, vode i bog zna čega što i ne objavljuju meni penzija više ne može podmiriti režije i kakvu takvu hranu za više od 10 dana. Predlažem Vladi da nama ukine penzije odnosno da oni odmah uzmu tu penziju pa eto u Vladi su stručnjaci neka jedan mjesec jedan od najvećih stručnjaka plati meni od moje penzije režije za stan 33 m3 i neka mi obezbijedi 3 obroka dnevno pa da vidim tog mahera. Sram te bilo Vlado, sram te bilo ko odlučuje u ovoj zemloji koliko je jednom siromahu potrebno za opstanak, nemam za šta kupiti lijekove a o ostalom, voće i sl. nema govora. Eto Vlado Bosne i Hercegovine tako ti živi penzioner! Čijom li zaslugom, 40 punih godina sam radila.
Čuj popraviti, zašto bi to iko popravio... :D
Da nije zafalilo kamena onom prdoslavnom Emiru Kusturicu. Poruši pola Trebinja i nije mu dosta.
nece snijeg da ciste a ne zid da popravljaju. Palo 3cm snijega 15 dana se ne moze hodati ni pjesice ni autom. Led svugdje, umjesto da posipaju sljunak i so obi cekaju da Visa sila otopi led. Sramota.
......čekaju da neko padne pa će onda:))))
I tad ce staviti malo zute trake,obecati da ce popraviti i naravno ostaviti da se dalje obrusava...
....valja 13 i 14 platu navuć, a zid je idealan za takve stvari:)))