Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jelena...jeb@o te Dodik!
Ne znam zasto muslimani toliko mrze Dodika On je moj striko Zar ne znaju da mu je baka sa mamine strane bila muslimanka
Postovani Bosanci u drzavi Bosni! Treba, C. Bildtu zabraniti dolazak u Bosni. On je najveci neprijatelj Bosne i najveci lazov. On bih radi svoji licnih interesa i Svedsku doveo u propast . Ja licno dugujem zahvalnost svedskoj i svedskom narodu ., ali on je neprijatelj drzave Bosne.Njega je punac doveo do ovoga , a on je okrenuo ledza puncu i svojoj zeni , koji su od njega napravili politicara. svoju danasnju zenu Italijanku je uveo u EU parlamentu. On je u vise navrata posecivao ratnu zlocinku u zatvoru i on stoji iza njenog pustanja Jedno velíko Hvala i Z.Komsicu , sto nije otputovao u zvanicnoj poseti Svedskoj \" Ko oprasta ratnih zlocin, postaje saucesnik u njemu\" Bosne ce biti !
Sign Up ti pitaj babu staru prdaru kako je bilo davati obrezanim.pošalji mi seku da i ona osjeti što stara voli.
@Sign Up nema drzave okolo vas genocidasa kojima niste DUZNi dal kradjom teritorije dal krvi koju ste prolili,tako ko prvo vasa pravoslavna bratija(Bugari i Crnogorci)imaju debeli racun da nadoknade skrvolocncima ko sto ste vi a sto se tice Bosne i Hercegovine FENIKS nikada ne umire ON se radja iz svog pepela!!!!!!!!! Bosna PRKOSNA OD SNA! BiH4EVER!
turci, zasto se uzrujavate? Pa bosne nema vec poslijednjih 17 godina! Sada samo treba da se utvrdi postojece stanje na terenu. Jeste da ce vam malo boliti ali gledajte pozitivnu stranu toga svega: - Velika vecina vas koji su se jedva znali potpisati su zavrsili u Svedskoj i USA. Zivite mnogo, mnogo bolji zivot nego sto bi ikada mogli da imate da ste ostali u BiH. - Necete se morati brinuti da ce vas Srbi opet napasti. Srbi ce imati njihovu drzavu, republiku srpsku, a vi turci imacete vasu muslimansku drzavu. - Moci cete konacno imati serijatske zakone i graditi dzamije sve dok ih ne bude vise moglo stati na teritoriji gdje zivite. - Moci cete da kukate kao palestinci sledecih 200 godina, a EU i Amerika ce vam slati pomoc u novcu i hrani. Nije lose, pare bez rada, uklapa se sa vasim vidjenjem muslimanske drzave. - Necete se vise toliko nervirati kada vidite Dodika na TV. On ce biti predsjednik neke druge drzave koja sa vama turcima nece imati nista zajednicko.
@lep si al u k.u.r.c.u i vrati sina iz londona skupa sa svim kcerima i sinovima iz evropskih metropola , posebno americku bosnjacku dijasporu da brane babovinu \'\'lepog\'\' ko sto im svima biti lepsi neki novi tribunal za saucesnistvo u ratnim zlocinima uz tuzbe za organizirani kriminal.
Ne treba nam tvoje misljenje \"prijatelju\"!
ni slucajno na nista pristajati dok ovaj fasista ne ode (s mjeseca) a onda opet sa vlassima za vratove
BOSNJACKI SVEDJANI u ZNAK PROTESTA vratite se ZAUVIJEK majcici Bosni ! Isto vrijedi i za djecu BOSNJACKIH LIDERA, POLITICARA i BOSNJACKIH STRANAKA - VRATITE SINOVE i KCERI posebno mlade BOSNJACKO ENGLESKE i AMERICKE DIJASPORcE u mamicu BiH pa S.E.R.I.T.E o TUDJIM ZLOCINIMA i ZLOCINCIMA ! BANDO ZLOCINACKO FASISTICKA !
\"Ostavite prošlost i okrenite se budućnosti\" haj to reci jevrejima a bogami i srbima jer jos vode bitke iz 1389g. bildt licemjerni gad koji ne podnosi muslimane, mali fasista. pokazao u ratu, poslije rata, a sada je na vrhuncu svog jada nacistickog.
Sta li misle, i cemu se nadaju stanovnici BiH, bar ovi sto pisu komentare? Odnosno, valjda je vecina njih upravo nekakva dijaspora...I ako uopste misle...Strasno. Kakvu buducnost, gdje i s kim gradite vi? Aman, zaman!!! Pa, ne valja ovaj, pa onaj...Neki su shvatili realnosti svjetske politike, neki nikad nece, misle da su najjaci, najbolji i najpametniji...eeee...moji ste ga vi...smanjite dozivljaje malo...
@analizator Sta ti je STATUS CVO? Mislis STATUS QUO?
To sto velika vecinaq Vas koji se izjasnjavate kao Bosnjaci kaze da voli Bosnu je po meni sasvim u redu. Ali i ja koji nisam Bosnjak volim Bosnu. Ali tu ima jedan veliki problem. Bosna koju ja volim ni9je ista kao Bosna koju Vi volite. Sta sad da radimo???
Prijedlog: na svim forumima u BiH bi trebalo zabraniti da se ne objavljuju uvredljivi sadrzaji jer sto ljudski mozak moze smisliti zna biti previse bolesno, pa tako i ovi komentari veceras. Puni ste mrznje, jer vam necija izjava ne odgovara! Ne moze se tako u Evropu jer cete zbog ovakvog rjecnika jednog dana u EU biti kaznjavani i jezik za zube dok jos ima vremena...