Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki invalidi su cak sposobniji nego ovi koji su zdravi ali se drzava jako malo brine o toj populaciji
1000%
Bravo
Bosnjaci bi od vas mogli uciti..oni stalno traze da ih se sazaljeva.. to im zanimanje
Čuj Bošnjaci bi mogli od njih šta naučiti a ovi invalidi sa članka Bošnjaci. Znam da nije vama lahko, ramazan, popis stanovništva pa si malo puko i htio neki top komentar (bar da sem alo osvetiš) ali nisi skonto da je kontradiktorno i blesavo šta si napisao. Nema veze ima i sutra dana :)
@Ananas123 nije nista kontradiktorno... oni su mozda invalidi..ali su zrele osobe..koje ne kmece za paznjom..to je vrijedno postovanja.. s druge strane..danasnji..svakodnevni bosnjak.. samo cmizdri o genocidima..o ovom onom..sve u cilju da mu se nesto dadne.. ko beba kad place..pa hoce sise..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)