Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POZIVAM SVE ISTAKNUTE PROFESORE DA SE AKTIVNO UKLJUCE U RJESAVANJE PROBLEMA U BIH, OKO PROMJENE USTAVA, DOSTA JE VISE NJIHOVIH KRITIKA A DA NISTA NE PODUZIMAJU NA BOLJITKU I NAPRETKU. NAJLAKSE JE KRIZIKOVATI, TRBA NESTO I URADITI. DRAGI NASI PROFESORI NEMOJTE SE SAMO RADI LICNIH INTERESA UKLJUCIVATI U NEKU OD MNOGOBROJNIH STRANAKA . VEC POGLEDAJTE I PROGRAME PA NESTO DOBRO NAPRAVITE ZA OVAJ NAPACENI NAROD I DRZAVU. UOSTALOM KAO NA SVIM INTELEKTUALCIMA NA VAMA JE OVA ODGOVORNOST, ALI I SRAMOTA DA NISTA NISTE URADILI VEC PUSTATE SVE JEDNOM LAGUMĐIJI KOJI SE PRODAO MORALNOM KEPECU, UJEDINITE SE I POKAZITE NA DJELU!!
\"a sta je alternativa\"...pito jednom (100 puta) \"vrli\" Tihic.. kriminalci = politicari ... obadvije grupe vladaju istom metodom na jednom transparentu u grckoj pise: \"Mi smo poceli, sta vi cekate..\"