Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahvaljujući meni BiH sad može napraviti u neumskom zaljevu aerodrom za hidroavione kojima letir direktno u međunarodni zračni prostor i da ne plaća prelet Hrvatskoj i Srbiji !! KAo recimo velika britanija. Zaboravite ona nije član EU. Al jeste Francuska, Italija, Španija, Grčka itd. A NE MOGU: Srbija, Makedonija, Mađarska, Češka, Austrija kako god to zvučalo nevjerovatno ali tako bi i BiH ZAVRŠILA !! NAdaM SE DA MOJ TRUD NEĆE ISKORISITI Fahro da sa Juskom šverca u tim hidroavionima DROGU !
Hidroavione za turiste, a ako ne bude usvojen zakon o PDV na kladiničare. NAPRAVIT OD NJEGA BALKANSKI MACAU. Macau je kao što znate najveća svjetska kockarnica na ničijoj zemlji u blizini Kine.
Churchill je rekao “kada želis nešto zataškati, prikriti - formiraj "komisiju" Nego sta kazete da ste formirali?? :) :) :) :)
20 godina vam trebalo da ga osnujete
IDIOTI! TRIPLIRATE POSAO - ZAHEBAVATE SVE ONE KOJI ODLIČNO O BOLJE OD VAS ZNAJU ŠTA JE KONTROLA ZRAČNOG PROSTORA. PORED SVIH JOŠ STOTINJAK NOVIH GUZONJINIH SINOVA I KĆERI. nEDJTE NARODE!
Zemlja " ČVAKE I MUSAKE ", stotine bespotrebnih institucija koje služe same sebi i dupliraju se na nekoliko nivoa, nažalost te institucije služe samo za zapošljavanje članova familije, ljubavnica i bogatih platiša. Nema nažalost ova zemlja nikakvu strategiju, ali briga njih oni se vratili sa godišnjih odmora, bankomat ih prepoznaje, niko ništa ne radi i tako to traje beskonačno, jednostavno " LUĐAČKA KOŠULJA ".
Ljudi nemate nijedan avion....Croatia airlines ima 12 a Air Serbia 22...toliko
e sad ce mi naplacivat i poruke koje saljem po golubu pismonosi...nemere vise posten covjek ni zracni prostor koristit za besplatnu komunikaciju
Jest donijelo nakon 20 godina, kad sam ja jučer podnio protiv Juske krivičnu prijave jer je predložio da granica BiH vazdušnog prostora u Neumu i ostalim dijelovima sputi na 30m. Ono kao što će joj više. Međutim pažljiv posmatrač će uočiti da je neboder Juskinog partijskog šefa visok 150 metara i da je siti DOBRANO U ZRAČNOM PROSTORU HRVATSKE, dakle živi i radi u HRVATSKOJ I EU, a satnuje u BiH, i odmor provodi u Crnoj Gore. A apre držu u poreskim rajevima. Dakle pravi internacionalac !! :))
iMAO SAM SAVIM POZITIVNO MIŠLJENJE O JUSKI KAO POLICAJCU. KAO MINISTRAR JE NULA! JUSKO, IDI KUĆI!
aha ... štaš sad ... aj se sad vozaj aviionom 'nako ... odma će te komitet praćkom
ne glasam ni za jednu stranku koja počinje na slovo S.