Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA na respiratorima
Sifra22Sifra22isback A kako ste mogli sa HDZom zadnjih 30ak godina kako sad to vi nećete a cijelo vrijeme ste vi da njima u koaliciji licemjeri jedni
od ovih osam stranaka,šest derivati SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Yessss! Zbogom seljacka SDA 👏🏻👏🏻👏🏻
BosmaPrkosna123 , Bakire slobodno izađi iza profila!
Haha sdaovce se i dalje ne mire sa porazima, samo plaaaači ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim ako Osmorka ne uspije ovom narodu dati nadu, bit ce jos gore, jer onda nemamo ni nade za bolje. Gledajuci Kasumovica, ovu Pricku, Ogresevica, dokazani kriminalci, bit ce zanimljivo gledati ovo na sta ce ispasti!
25.novembra na dan drzavnosti osmorka potpisuje sporazum sa HDZ-om za nestanak drzave
Daleko je petak....
Kad pocnete pricati o izdaji , proguglajte ko je jos 1991 godine pristajao na sporazume o podijeli BiH, pa uvukao ljude u rat nespremne, pa legalizovao entitetsku podjelu, pa sad prica o nekoj izdaji...
Zbog fotelja sa HDZom niste u stanju ni odluku ustavnkg suda da sacekate. Toliko o foteljama.
Glasajte narode na izborima za promjene da bi se isti dogovarli da i dalje vam budu na grbaci.
Osmorka neće sa narodnim,nacionalnim, strankama,za njih je HDZ građanska stranka,samo je SDA nacionalistička.
UZP
Zašto kriju detalje dokumenta koji potpisuju? Zašto ne kažu šta daju Čoviću? Izborni zakon? Pozicije? Vlast? Ili i jedno i drugo i treće? Ili možda nešto četvrto, peto...? Mislim da nas u samom startu lažu.
Zar nije praznik u petak
Želio bih da čestitam glupim Bošnjacima što će ubrzo imati tri entiteta i što više neće imati svoju domovinu. Želio bih da se na tom činu zahvalim gospodi sa slike.
UZP
Forto na ovako važnom sastanku na telefon tipka 😩
Ovi iz SDA izgleda još nisu skontali da je jedini razlog što nisu i dalje u vlasti je to što su u koaliciji sa DF-om koji im je usput uzeo određen broj glasača i izbacio Bakira iz Predsjedništva. DF je nazaslužniji što su SDA i Bakir poraženi a HDZ najjači od svog postanka. Naivno od strane SDA, vrlo naivno.
Cetvorica na sastanku iz SDA. 😂😂😂