Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema sta, amerima i drugim fasistima se mora nakloniti za poda za umijece u marketingu - kada uspjesno navedes ostatak svijeta da okupatorske, agresivne ratove bespogovorno nazivaju "mirovnim misijama" onda si maher u svom zanatu...a ameri su maheri u 2 zanata: prodaji lazi i magle (marketing) i u ubijanju ljudi (u ovom im nema premca - nijemci u WW II su amateri za njih).
Ne možeš biti dio veće slike, ako ne želiš učestvovati u manjim stvarima. Ako želimo biti u NATO-u, mora se i ovo raditi. A kada je NATO u pitanju tu nema puno izbora: Ili si sa njima, ili si protiv njih. Susjedi su krajem 90tih osjetili na svojoj koži šta znači biti protiv njih.
Dobar je Osmic, jedan od rijetkih ministara koji rade svoj posao kako treba i ne petljaju se u tudji sto je jako bitno :)
Prvo trebamo uvesti mir kod sebe, pa onda kod drugih.
Dokazivanje zapadnjacima sposobnosti OS BiH, kao da vec nisu vidjeli sposobnost Bosanskih vojnika, cuj, vece ucesce u "mirovnim misijama", sta idu mirit to? Ameri kradu naftu, afion i tako dalje, a vi "mali" idite u mirovne misije da se dokazete da ste sposobni da budete clanica NATO-a