Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj koliko im frajer unlike-ova stavi...jao kako ste jadna redakcija boze sacuvaj
Ooooj,ADMINISTRATORE,može li se?To što radiš je zloupotreba medijskih sloboda i podliježe odgovornosti.
POCEO JE INTENZIVNO LOV NA BOSNJAKE................... Posto BiH-a nema GLAVNOG TUZIOCA Boris Grubesic ko Adolf HEISMAN-hit.ler lovi Bosnjake...... Ako, TAKO vam i treba kad ste Bosnjaci nesposobni i kad vjerujete srbima i pojedinim njihovim saveznicima kosto su Lukac i srbin Covic.!!!! Sarajevo x je CE*TNIK-gobbelsova proaganda.........?
POCEO JE INTENZIVNO LOV NA BOSNJAKE................... Posto BiH-a nema GLAVNOG TUZIOCA Boris Grubesic ko Adolf HEISMAN-hit.ler lovi Bosnjake...... Ako, TAKO vam i treba kad ste Bosnjaci nesposobni i kad vjerujete srbima i pojedinim njihovim saveznicima kosto su Lukac i srbin Covic.!!!!
Ne udaraju minuse čitatelji, nego mali đoge, šagolji i bakiri iz redakcije www.k.a.n.d.a.h.a.r-x.c.o.m.. Da je Goebels mogao kod njih u školu, čuda bi napravio!
POCEO JE INTENZIVNO LOV NA BOSNJAKE................... Posto BiH-a nema GLAVNOG TUZIOCA Boris Grubesci ko HEISMAN lovi Bosnjake...... Ako, TAKO vam i treba kad ste Bosnjaci nesposobni i kad vjerujete srbima i pojedinim njihovim saveznicima kosto su Lukac i srbin Covic.!!!!
POCEO JE INTENZIVNO LOV NA BOSNJAKE................... Posto BiH-a nema GLAVNOG TUZIOCA Boris Grubesic ko HEISMAN lovi Bosnjake...... Ako tako vam i treba kad ste Bosnjaci nesposobni i kad vjerujete srbima i pojedinim njihovim saveznicima kosto su Lukac i srbin Covic.!!!!
Prilično je nemoguće za 10 sekundi dobiti preko 13 unlike-ova???Zar ne ADMINISTRATORE?
Kako ove smrdljive balyje samo hinjski udaraju minuse i nece ni rijec da napisu. Koji je to pokvaren narod, da je pravo zalosno sto su dobili i tih 24%. Fuj bagro!
Pa zar je Armija BiH imala logore?
Krenulo je,krenulo!Za sada hapsimo \"sitne ribe\",a kapitalac Atif Dudaković je već u mreži,još se koprca i otima.I ne samo on,ima njih još na spisku.
Ali babo Alija je stoput rekao da mi nismo imali logore i pravili zločine, rušili crkve i u.b.i.j.a.l.i nevine ljude? Evo, ja iz pouzdanih izvora znam da su onih 30-tak crkava na konjičkom području srušili Krvati sami sebi, a fojničkog gvardijana i vikara nisu strijeljali pripadnici Armije BiH nego su izvršili samou.b.i.s.t.v.o! I oni Hrvati u Drežnici, na Uzdolu, u Križančevu Selu, Dusini, Buhinim Kućama, itd., ma to su oni sami sebe po.ub.ij.ali 100 posto!
http://www.youtube.com/watch?v=4-NvCO_yCqQ&feature=related
Svašta, pa ja sam mislio da su zločine radili samo Srbi i Hrvati, a da naši, nadajući se hurijama i zlatnim kašikama, ni mrava nisu zgazili!
Nije moguce...Moram jos jednom procitati!