Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno je jedino da strukovni savezi trebaju pretrpjeti korjenite izmjene i ograditi se od politike nacionlnih torova. Kada se to uspije biće i kvalitetnog sporta. Mnoga pravila i kodeksi sporta su uništeni zato što su ministri obično sportske neznalice, zainteresovani, samo kada se negdje putuje ili kada treba ubrati pol. poen!
Brzinski, radi poredjenja--bez dvojbe, treba ulagati u sve segmente drustva i zivota. :-) do 1.0% budz. za sport na nivou kantona (recimo, % je tu negdje kad se + FBiH) - a sponz? 1.0% budz. kantona za djecji dopl = hljeb za soc. ugroz. porodicu sa djetetom svaki dan (ako budu utroseni na hranu). http://source.ba/clanak/BiH/396672/Djeca-do-18-godina-u-FBiH-mjesecno-ce-dobivati-14-KM-od-drzave Kao MasterCard:...for everything else, there's MC. Be selective (& be creative, like JPCeste).
A gdje vam je Zora Dujmovic??? Opet se sakrila
Provjerava belegije po Kupresu za manifestaciju "dani kosidbe"
Znaci i ovo malo sporta sto je bilo mozes zaboraviti..... vi iz SDA cega ste se uhvatili to vise zivo nije
Bacanje pogleda u vis...prvak sam...moze li koja stoja za mene?
Za sta li vam trebaju pare ???