Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semir Efendić i Mirko Šarović su primjer svima kako treba raditi u BiH...
Hehehehehee, ko oni će nešto, heheheheee..
Ne podrzavam te Osmanovicu zbog nerada iz proslosti, ali eto za Zemaljski muzej si odradio dobar posao. Sad imas priliku da pokrenes niz inicijativa, sport je samo jedna od njih. Mislim da svima vama Efendic i Sarovic mogu biti primjer kako se kvalitetno koristi nacelnicka ili ministarska pozicija. Ljudi sve prate, moras godinama biti na nivou da te pocnu cjeniti ;)
Bravo! Hvala ti. Zna se ko vrijedi!
Ma nisi ni ti dobar nikako, sta ste molim te uradili za 20 godina, ti bi sad da podrzavas sportiste? ...Jesil zdrav covjece, vidi sta si reko?