Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je čovjek izgubljen u vremenu i prostoru. Da on hoce nekako pomoci sebi, a nas neka ostavi na miru.
pisaj mamu a tata nek njusi
Koji je ovo šuljator....pa Ministar si, pomozi djeci, nemoj se cijeli život kriti iza nadležnosti.S druge strane, može li se iko sjetiti, šta je ovaj čovjek u toku svojih raznih mandata konkretno uradio , osim što je šupljirao i parole prosipao. Čuj, on osudjuje svaki oblik segregacije i ...ostala sranja. Sve veliki političari, a prihvatili se ministarskih fotelja . Biti pravi ministar znači rudarski raditi 24 sata, a ne šupljirati.
ljigavac SDA kriminalne organizacije, laže čim zine;))
heroji terorisu djecu junastvo nema sta
Ljepota danas na džumi :)) "O vjernici, kada se u petak na molitvu pozovete, kupoprodaju ostavite i pođite da molitvu obavite; to vam je bolje, neka znate! A kad se molitva obavi, onda se po zemlji raziđite i Allahovu blagodat tražite i Allaha mnogo spominjite, da biste postigli što želite" (El-Džumu'a 9. i 10.)