Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vise stvarno ne mogu da trpim cetnike. Allaha mi rat je jedino rijesenje. Ovaj put imamo svoju vojsku, imamo iskustvo, pameti nadam se, a oni nemaju Tudjamana i Hrvatske da pomogne, nemaju JNA... razbili bismo ih u roku od 3 mjeseca. Genocidasi se moraju protjerati iz Bosne. MORAJU!
Da se bogdom hoćete poklat da mi normalni živimo na miru.
veliš ladnog mleka na gladan stomak i koje jajce i pušćat da teke proradi u stomaku a onda proćerat u wc šolju,pa zar bi ti nas srbine tek tako oćero,pa mi smo odvajkada vodje bili,srbska kraljevina republika srbska je najastarija na svetu starija i od Helena i stare Grčke i tuj nejma mjesta za druge to moras razumit da bi bijo suzivot vodje.Nemorš tako ebemu svetu nedilju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Suživot je umro u BIH samo mu to niko nije još rekao.
dji je saranjen da mu se pomolim na grobu?U ime oca,sina,snajke i svetog duva,Bog neka mu dusu prosti i nasu kraljevinu srbsku republiku koja je priznata i poznata na vascijeloj zemljinoj lopti unapredi u veliku imperiju poput osmanske amen
Još uvijek vam Osmanska kita u glavi,aa teško je fesliju zaboraviti,a ta tvoja kraljevina je samo jedan obicni manji BH entitet.
izvini akademiku,,nisam prepozvao vase vrsno poznavanje historije i genomske klasifikacije...niti sve te Vase akademske titule ispred imena..predpostavljam da iza tih tvrdnji stoji Vase opsezno istrazivanje genoma i da ste bas bi utvrdili haplogen g220 zitelja srednje bosne,,i da ste bas Vi u cudu komentarisali kako je moguce ta je taj haplogen star 22000 godina nalazi na ovom podrucju..... dok pisete na nasam divnom bosanskom jeziku..sad se u cudu pitas kojem bosanskom jeziku? http://www.youtube.com/watch?v=Lfay8smmipE u medjuvremenu edukuj se
Skrnave dzamiju a imaju 50%turske krvi, ma ne ide to ljudi nikako. Sjecate se kako je Nedzad Sasivarevic iz SDA (inace bio poslanik u skupstini RS),imao ko fol saobracajku u kojoj je i stradao jer je na istoj toj skupštini pricao o pravu prve bracne noci i o pravoj dnk Srba.
Ovako počinje predizborna kampanja nacionalističkih stranaka. Slijedi skrnavljenje grobalja, crkava mezarluka...... Već viđeni scenariji: "ZAVADI PA VLADAJ"
Srbske vodje su uvijek kroz istoriju znali da iskoriste budale u prljave svrhe: -Srpski oficir (Apis) naoruzao Gavrila Principa a ovaj ubio austrougarskog prijstolonasljednika. - U proteklom ratu u Bosni nahuskali budale da ubijaju muslimane. - U Svedskoj nahuskali budalu Mialovica da ubije svedsku ministricu koja je ucestvovala u pregovorima sa Djindjicem o predaji Milosevica Hagu. - A i ovdje je vjerovatno isti slucaj. Budale nagovaraju da skrnave dzamije nebi li zaplasili ono malo bosnjaka sto ima u RSu.
Put kojim vodite manji entitet u Bosni i Hercegovini je ista ona autostrada pakla i stradanja kojem su pošle BiH, Slovenija i Hrvatska. Nemojte misliti da nećete odvesti RS u pakao a Srpski narod možda u nestanak. Srbi se ne mogu odbraniti ako ovdje bude rat, a muslimani će vratiti svoj pašaluk ..."
@franc FACEPALM Pa vi ste ti koji imate Beogradski pasaluk glupi ceto..
Allah vas ubio,pogan kafirska!
Kolji vlaha u ime Allaha !
Vazda u životu ;)
Opstina Bijeljina je rijetko mjesto gdje je povratak Bosnjaka skoro 100 %, a i suzivot je na visokom nivou, drago mi je sto je Gradonacelnik Mico Micic odmah regaovao i posjetio mjesto. nadam se da ce se krivci naci i odgovarati. A sto se tice samog dogadjaja ne cudi me s obzirom koliko mediji dizu tenziju u vezi onog Orica.
Krmci Smrdski
JEDINI KOJI BI MOGLI OVAKO NESTO DA NAPRAVE SU BALIJE,DA BI ONDA PO SVOM STAROM PODMUKLOM OBICAJU OPTUZILI SRBE. ALI MALO STE SE ZAJEBALI.I OVI IZ MEDJ.ZAJEDNICA VEC ZNAJU SA KAKVIM OLOSEM I POKVARENOM MARVOM IMAJU POSLA,
@srboljub mladic znaju oni vrlo dobro ko je pokvarena, podmukla marva...a znamo i mi, napokon znamo
tako je brate posrbico oni nesu svesni da smo odvajkad bili naoružati do zuba.U našoj kraljevini po vascijeloj zemlinoj lopti priznatoj i poznatoj sade je tehnologija uznapredovata,posjedujemo razno naoruzanje,jedno od novijih izdanja su rakete "krmača 22" i "čvarak zemlja zrak" moremo vahubije raznjet u tiftike i sve vazdignuz u zrak,na kraju neka nas cuva nas otac duovni Kačavenda,amen,za krsn sveti i slavu časnu amen
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gentlimene. PROTERAM TI GA STAROJ MAJCI,SESTRI I CERKI.
nema s vlascadima suzivota,ko misli on je ili glup ili slijep
Onaj koji se drzi cvrsto vjere islama, a ne nacionalizma nece nikada da napadne bilo sta od drugih vjera. Ja kazem moj je zivot islam i bicu pitan za svoja djela kada umrem. Ja kako znam necu biti pitan jesam li bio bosnjak, ali ja pripadam tom narodu jer tako je Allah odlucio.
bem ti nedilju svetu pa ti si onda wahubija oni nepriznaju ote nacije jer su dobili naredzenje od naseg vožda i od SPC da tako pricaju koj ti,kobajagi nejma nacije u islamu svi smo muslimani,znaci i ti si špejun nase SPC,zivio ti meni brate posrbico,brate svetosavski
svinjarija, idu izbori, , priča se zakuhava, bit će još ovakvih kretenski nedjela, na svim stranama, nadam se, najmanje od strane hrvata, nadam se....
Pantelija_turiguz 01.02.2014. u 14:27 140veliš ladnog mleka na gladan stomak i koje jajce i pušćat da teke proradi u stomaku a onda proćerat u wc šolju,pa zar bi ti nas srbine tek tako oćero,pa mi smo odvajkada vodje bili,srbska kraljevina republika srbska je najastarija na svetu starija i od Helena i stare Grčke i tuj nejma mjesta za druge to moras razumit da bi bijo suzivot vodje.Nemorš tako ebemu svetu nedilju Ev pantelija ja sam ti dao laik nemogu oni tebe svatit nepoznaju te ja sam te pozno sa drugih portala kako ih kopiras sumsku neman koja se nazdere brlje i bijelog luka i nezna kud ce nesmije na kucu Bosnjaka ima tamo cova dobice metak nego na dzamiju znaju da u to vrijeme nema nikog,a policija im drzi strazu..
:) nije humor,sarkazam i ironija za svakoga moj ahbabu tako da nemoram biti primjecen al nastavljam svojim putem :) Svako dobro! ;)
U Njmackoj pred svakom institucijom jevreja zidova bllo to sinagoga ili neki drugi objekat pa cak i ispred kafica koji su deklarisani kao jevrejski stoji plocija i dan i noc cuva objekte da bi zastitila tu zajednicu koja zivi u Njemackoj od fasista njemackih ili terorista,po prema tome predlazem da u genocidnoj fasisticko-teroristickoj pokraini-entittet manji policija cuva Bosnjacke ustanove kao na primjer dzamije groblja od srbskocetnickih fasita i terorista pa se ovakve stvari nebi dogadjale da fasisti-teroristicko-srpski nebi mogli orgijat iza pola noci kao kukjus klan davno u americi...
A niđe veze. Rat je bio rat, ali u miru su svi isti.