Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je Srpska kao sto je Moskva ruska
SAMO ZA BOŠNJAKE, ponavljajte lagano zamnom: genocid.....genocid.....genocid.....genocid.....genocid mi smo žrtve!!! samo nad nama je izvršen genocid.....genocid.....genocid.....genocid.....genocid mi smo žrtve!!! samo nad nama je izvršen genocid.....genocid.....genocid.....genocid.....genocid PS. @Klix.ba : Samo vi brišite komentar, ali ISTINA se ne može IZBRISATI.
Nema pravde,nema mira.Srbe se jedino smiruje silom. Ante Pavelic je bio u pravu,jer su nakon drugog svjetskog rata bili mirni 50 godina.
ICTY i nekaznjavanje Srbije kao i prosrpska EU su rasturili BiH drustvo.
đaba vam zakoni!Jos samo malo pa da se Bosnjacki Narod potpuno oporavi pa da vidite onda progona je.b.enih s.mrada ciganije vlaha genocidnih srba na SVAKOM KORAKU!Ne samo po Bosnjackoj BiH nego po cijeloj planeti Zemlja!Mmu vam jbemo smrdskosrbopravoslavnu cigansku k.rvnicku-tek pocinje!