Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi normalni ljudi se stide Genocidne tvorevine.
Jedino 24% Muslimani pokcrkaše od želje da budu u zajednici sa Srbima i RS.
Opet se nacista javlja da objasni šta i kako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
joj što ih OSCE izofira, bruka i sramora. Pa sta su mislili koji .urac. Barbari necivilizovani, toliki genocit počiniti i još nemaju ni malo grižnje savjesti, to mogu samo barbari 20 tog vijeka- Srbi
nazalost ima i gorih od njih. oni od14-18, pa 41.-45. a tek ovi sto su sopstvene zrtvovali zarad frankenstajn draze...eto vidids sve gore od goreg. A genocida pa bar 50-100.000 u ovom ratu, mozda i vise ko ce mu znati.jos nije prebrojano.
Dodiku se ipak mora priznati jedno, a to je da nije sve pare koje je pokrao zadrzao samo za sebe. Odvojio je dobar dio za potplacivanje ovih iz tzv. medjunarodne zajednice i za lobiranje. Nas trezordzija nije u stanju odvojiti bar 100 miliona dolara za istu shvrhu, vazda mu malo. A ni sada sigurno ne zna koliko je pokrao od donacija. Trebalo bi mu 100 zivota da prebroji.
Cuj republika shumska stvorena politickom voljom, Jest, a nikako klanjem, ubijanjem, silovanjem, protjerivanjem, paljenjem kuca, rusenjem i unistavanjem svega nesrpskog...
U skoro svakom Srbinu živi Dobrica ;-) a nama je potrebna kvalitetna strategija u odbrani sebe i svoga od naših komšija dobrica!!!
Citiram "Iz OSCE-a su za Klix.ba kazali kako Misija u BiH ima saradnju sa svim nivoima vlasti s ciljem da pomognu BiH".Kako ovo da shvatimo ,zar je ovo saradnja i dali ce poslije ovoga da se nastavi saradnja.Nema u ovoj zemljisrece niti ce je ikad biti.Bjezmo ljudi.
Sad ce biti cistke u OSCEu neko ce popusiti otkaz zbog ovoga.Eto posla.
te diplome I pohvale mogu sebi u čmar zagurati
Nisu trebali to ni prihvatati od neke nelegalne tvorevine koja je nastala na zločinu i genocidu .
pu p*** li vam materna
Logicno da je vrate, ako su organizovali i podrzavali raspad bivse Yge, ako su povjerovali za Markale, tuzlansku kapiju, Izginule u redu za vodu, za silovanje 50 000 zena, gotovo toliko poginule djece, bilo bi ih sramota i uzeti takvo odlikovanje od bilo koga da je doslo. U pravu su 100%
Logicno da je vrate, ako su organizovali i podrzavali raspad bivse Yge, ako su povjerovali za Markale, tuzlansku kapiju, Izginule u redu za vodu, za silovanje 50 000 zena, gotovo toliko poginule djece, bilo bi ih sramota i uzeti takvo odlikovanje od bilo koga da je doslo. U pravu su 100%
Joj jesu ih zaje*ali 😅
Svaka normalna organizacija, ustanova ili pojedinac kojemu je ova skupština bilo kada uručila buli kakvo priznanje sada bi to trebali da im se vrati... Pa neka se onda odlikuju između sebe ... ! ! !
RS = fašistička tvorevina, evo i sami to potvrđuju, osuđenim fašisitima i zločincima dodjeljuju priznanja, svašta.....
RS treba ukinuti i svakoga ko podrzava ratne zlocince na robiju. Dosta je vise zajebancije. Sa zlocincima nema sta da se prica, to je bagra i sa njima treba kratko i jasno.
Kada si potpuno nemocan da napravis nesto dobro ostaje ti samo da se svadjas, bunis i ides na zivce svima. To je ono sto RS sada radi ali sto je najgore opet misle da su svi protiv njih iz nekog nerazumnog razloga.
@ramizovmali... Haha, dobar... Svi su protiv njih a svi su zli samo su oni dobri... Kupi mi maajko top