Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretan i blagoslovljen Uskrs svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti u zemlji i regionu. A ovoj baki Stani želim da nam pozivi još mnogo godina u dobrom zdravlju, sreći i svemu sto poželi.
Sretan Uskrs.. prije rata smo trcali kod drugova na sarena jaja, babe su to nesto sa ljuskom od luka sarale, i jaja su bila jestiva u odnosu na danasnja... Cast pojedinim ali mnogi koriste neprikladne nacine saranja da jaja bas i nisu za jelo...
Stana urušila penzioni sistem
E, bas si živina sa pilećim mozgom! Rugaš se starijoj osobi, kao da ti nikad ostariti nećeš, i kao da ti doprinosiš penzionom, a garant si roditeljima na grbači. Ako si pročitao tekst, sto sumnjam da jesi, onda bi znao da ova starica i danas doprinosi svojoj sredini. A sta ti radis, osim sto si na Klixu po cijeli dan?
Otad Stana, otad Stana zove hajmo lolo, zove hajmo lolo u Žikino kolo.
Bas simpaticno.Sretan uskrs