Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće Dodo direktora pa da može sankcionisati BN TV,jedinu kritičku televiziju koja govori javno o Dodinim političkim aferama!!!
glavni baja je u svemu glavni...nece valjda zalosna sova bosic da bude glavni baja.....pa pomeli bi nas i bosnjaci i hrvati i iz ustava i iz zakona :))))
u pravu si...ja kad gledam bn,dodje mi da odmah popunim listic i glasam za dodika :)
Nije ti caca ostavio to mjesto pa da ga tako prisvajas. Stranke se ponasaju k'o na buvljoj pijaci, trguju, dijele...
Ovog internacionalca sam ismijavao jer jadan visi ovdje po cijeli dan i na svaki članak puca pozitivu samo da dobije što više lajkova, ali kako vrijeme ide počinjem da ga iskreno žalim.... Vidim da dijete zaista nije dobro i da mu fali društvenog života i nečije podrške pa već mjesecima i svaki dan piše ove moralno vertikalne fraze kako bi dobio vašu podršku Ovo je tuga jedna, kad vidiš da postoje i ovakvi ljudi.
prezime Dodik vidi porijeklo od albano-vlaha,naravno kao i vecina tzv srba u bosni su porijeklom vlasi
dusan je govorio srbima u srbiji nemjesajte se sa vlasima sa one strane drine
Mile ponosan sam na tebe ! Tvoj slucajni prolaznik
I Srbi kakav vid imaju prasci?
Samo nek nije vječni direktor Husejnović - kriminalac dibidus, a i Dodickovi su zvijezde siguran sam u to!
Dodik se pravo pripremio za Izbore prvo manifestacija nogometne utakmice sad hoce RAK jos malo pa ce reci da je majoriziran..
dodik...gospodin sa pedigreom, galantan, šarmantan i poznatom floskulom...HAJ NE SERI
Pa ovo stvarno vise nema smisla! Sad znaci ako je neko kompetentniji nece dobiti posao zato sto nije iz SNSD????? treba baciti atomsku na nas sve...
ne, nego je ovo sad mandat koji pripada najjacoj stranci iz republike srpske....
Andricgrad, ne mogu cak ni da ti odgovorim jer mi je ispod nivoa.!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taj rak treba ukinuti, on je rak rana drzave, sve odluke koje su donosili su protiv drzave, sve su uradili kako bi unistili drzavnu kompaniju BH telekom, sve su uradili kako bi unistili drzavnu televiziju, taj rak je institucija koja radi protiv drzave BiH.
Ne kontam ??? Zašto onda konkurs nije objavljen samo u SNSD-u :-))) Mislim ako pripada vama cemu javni konkurs za izbor direktora RAK-a ????
naravno da pripada......a i bice,nemoze ni led obiti....
BAJA HEHEHH....pa Srbi su zaslužili takvoga vođu...nećete vi duže od 20 godina...uskoro je kraj
tebi dodo pripada moj djoko,ionako nista ne umace,pa umjesto sto pricas gluposti da ga labrnjas u slobodno vrijeme.yebem i tebe i rak.hoces medije protivnicke da usutis.ccc treba te bombardovat.