Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad god upalim tv negdje rat.Nikad u miru da se zivi,citav zivot rat i patnja
A kada Gospodar tvoj reče melekima: "Ja ću na Zemlji namjesnika postaviti!" – oni rekoše: "Zar će Ti namjesnik biti onaj koji će na njoj nered činiti i krv proljevati!? A mi Tebe veličamo i hvalimo i, kako Tebi dolikuje, štujemo." On reče: "Ja znam ono što vi ne znate................... (Sura Krava)
meleci,a. Ako si pročitao melekima, onda ti je pogrešan prevod
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Barak Obama : Južni Sudan je najveća opasnost za region. Terorišu narod , pucaju na trupe UNa a postoje neka saznanja da posjeduju nuklearno oružje koje se može iskoristiti u ratu što USA neće dopustiti i želimo da toj državi/narodu donesemo mir (U prenesenom značenju Južni Sudan IMA VELIKE ZALIHE NAFTE i najebaće zbog toga).
picke su ovako bjezale i iz nase zemlje umjesto da brane nenaoruzan obicni narod, a uzimaju se pare za to
I jos jedna propala intervencija UNa.
Što niste napisali da nam je komandir pobjegao njemackim avionom i ostavio svoje podcinjene na cjedilu. Najvjerovatnije će ga naši kazniti i postaviti za Fahrina zamjenika.
Auu....gdje ste vi otisli pa vi neznate koji su to ratnici ti sudanci ,tu maceta radi bez bismila.....!
E ajde da vidimo te nase satro vojnike kada su tak specificne situacije kako sta i kako postupiti ,Hoce hljeba bez rada nema toga burazeru.
Tako je to kad se ostatak svijeta petlja u INTERNE stvari bilo koje drzave. Posljedice su krv, bijeda, jad...
Opet oko nafte, jadan narod gdje se nađe nafta a sirotinja ko sirotinja - jebe ih ko god stigne i onad u još večem belaju, zgadi mi se na ovaj dunjaluk.
Bosanvu u UN wtf???? Pa trebaju u bosnu bit da se bosacernjosi smire a ne oni da smiruju a doma su na nisan sa komsijama eehehhe
Ovi su popizdili napadaju sve sto se mrda
pa dobro sta je tu sad strasno...jesul profesionalni policajci i vojnici ili ne...pa to njima treba da bude svakodnevnica haha nema mi nista gore nego kad uhvate povlaciti i jadikovait nad vojnicima bilo cijim...pa njemu nije poslovni ambijent mir... on je treniran da ubija i mozda bude i ubijen...i ide u ratne zone...stoga zaboli me rinaka
Pricas gluposti. UN trupe su tu da obave mirovnu misiju... otprilike nesto kao strazari na utakmicama. Ne znaci da ako se navijaci potuku, da ce se i oni mlatiti.
Znači UN je faktički ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro posto su ovi navikli da idu tamo samo formalno i da uzimaju kes onda im ovo malo pucacine dodje kao 2 svjetski rat.
Šimunić bi trebao da bude u prvoj postavi tamo u Sudanu, jer je on ipak super spreman za dom.
Mogu mislit usrali se