Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemam nista protiv ako ce oni platiti sve
narode marvo!!!!
Ovaj Sutanovac je jedan od normalnijih u tom leglu DS-a. Cuh i da je mimo protokola posjetio Halida Beslica... Pa fino!
to je novi vid poslovnja. svi ce placati da ih ovi ne cuvaju. nije lose imati genocidasku reputaciju.
@Srba Aha... U vašem sastavu je bilo jevrejskih, budističkih pa čak i eskimskih jedinica... Ipak ste vi poznati po multietičnosti...
Pa samo malo progooglajte i nacicete tu muslimansku jedinicu koja je bila u sastavu VRS, nista ja ne izmisljam ! Mislim da je bila stacionirana gore negdje u Posavini i cuval agranicu prema Hrvatskoj! Casni ljudi i posteni Muslimani , svaka mi cast!
Srba, zao mi te fakat!
@Srba Pojedi GOVNO, ali nemoj nikome kazati!
@kb Ajde nemoj da si na kraj srca :)))) @srbozder Jesi ogladnio ?! :)))
@srba spare me of your wise comments please!!
neka se jedinica zove divizija CACE MUSHANA, jer je za njegovog vakta srbija postala najmanja.
To a jedinica nek se zove jedinica Cara Dusana :) Posto je u njegovo vrijeme Srbija bila najveca :) Naravno muslimanska jedinica ce nositi ime Mese Selimovica, kao sto je nosila i ona muslimanska jedinica sto je bila u sastavu VRS !
Hoce da saradjuju, hoce da kupuju staro oruzje. Ja kazem: Ne vjeruj Srbinu i kad darove nosi.
jadni oni koje vi budete cuvali...