Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su oni sto su svirali i prije dok je NATO zajedno sa americkom avijacijom derao gu-zove genocidasima !!!!
Hamsa hanuma obuci adidas dimije i nemoj zaboraviti tange i imaces garant behut i po...
Bežite ljudi kud vas noge nose ja sam slušao u Srbiji \'99. ovaj orkestar mnogo su opaki.
Jel to Ameri u sastavu,dolaze u BiH da sire onu svoju demokrntiju. Ako jest,reko da iskopam onaj kalas i onih vrecicu bombi,mene vala nece demonkratizovat
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Sokogaleb.jpg eto laku noc, silo treca
englez frajeru ako vec lasdi ne koristi prosuse te ko zuri
aha, nizak nivo izbrojati 15 aviona i misliti da to nije 3 sila u evropi :) tebi niko i nista ne moze pomoci, ti si bolestan u mozgu :D ti da vidis 15 aviona ti bi reko da je to 150 aviona :D
Englez, nisam ja tada bio u Njemačkoj. Bio sam u jedinici posebne namjene - anti te ro ristickoj koja je pohvatala usta še na Bitovniji kada su se spustili padobranima dole. To ti je sigurno poznato. E sad znaš ko sam. U pravu je ovaj @Englez koji te poslao u lučki pab. Stvarno se ne isplati spuštati na tako nizak nivo da bi se razgovaralo sa tobom. Sa takvima se ne priča. Imas gore pomenutu akciju za primjer komunikacije sa takvima.
@penzioner haj dobro nek ti bude, nadam se da su ti klikeri poceli funkcionisati kad si razumio da smo imali 15 funkcionalnih mig21 borbenih aviona za zvanicno vodece borbene avione u JNA a ti avioni samo mogu metke nositi haha, a ti cijeli zivot ispranog mozga sam sebi lagao za pocetak u vezi toga, haj laku noc, nadam se da procitas nesto u vezi toga o cemu pricas jednog dana. :)
@Englez ovaj zna puno pričati ali bez sadržaja, a time što nije odgovorio na naša pitanja, dao je odgovor. Jasno je šta je i ko je.
@penzioner i dalje se brukas, nego da te pitam nesto sto znas... kako je bilo raditi u njemackim kanalizacijama za vrijeme tita? i jesi li bio u jednim od 15 mig21 (vodeci borbeni avion) JNA trece sile u evropi? :D
Kao prvo, ne znas ni citati, jer je pitanje prodaje Italiji bilo za Istru i Zadar. Znaci niti znas citati, niti znas povijest, niti znas voditi konverzaciju bez zamjene teza. Iako ti nisi ni meni, ni penzioneru odgovorio ni na jedno od nasih pitanja, reci cu ti za Poljsku. Iako je primljena u EU, a njene firme ofufane budzasto, Poljska vecinu svoje proizvodnje jos uvijek pokusava uvaljati Rusiji. Kada je prije par godina Rusija obustavila uvoziz Poljske, cijela je EU plakala u Moskvi da vrate. Jeste Poljska u EU, samo je jos uvijek izdrzava mama Rusija na koju stalno se re. Eto ko je koga prodao. EU je prodala Poljake. Nista sladje nego prodati tudje. Ti pominjes neke zabranjene opijate. Ako ih ti di las ne znaci da ih svako koristi. Buduci da nisi dorastao civiliziranom razgovoru probaj neki lucki pub. Taj nivo tebi vise pase. A ostavi starije i obrazovanije na miru. Nemas ti sta traziti medju pismenim ljudima.
@Englez nesoli pamet nikom nismo ni mi s Marsa pali,znamo i mi nesto
@penzioner nula bodova, nista neznas, ama bas nista, idi pusi hasis i ne brukaj se
ko je prodao poljsku ponovo, i kome?