Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam!! srbija trazi orica za zlocin pocinjen na prostoru bosne. Da li ovim srbija stavlja do znanja da je bila agresor ?? Zasto je srbija sudila svojim gradjanima (cetnicima) za zlocine pocinjene u bosni kada su oni bili pod njihovom komandom ?? Ovo je zbilja sve posteno pa ko koga zajexxbe.
Srbija nema pravo da goni ikoga ako tu optuznicu ne potvrdi BiH. Srbija nema nikakva prava, vi ste bepomocna drzava, i bolje vam je povucite se u svoj beogradski pasaluk prije nego po nosu dobijete
@arcibadrajs Da li "pravni nasljednik" znaci da je i dugove bivse SFRJ preuzela na sebe :) i da li su bivse republike SFRJ srbiji uopste dozvolile to pravno naslijedje.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Dabogda se o svom jadu zabavili.
Dabogdo ti Bog dao pamet pa malo to ime promjeni jer si prava dzukela. Imate svoje portale kao Srna, Glas " Srpske " pa psuj tamo. Bolan klempav si toliko da mozes cut zalazak sunca
artemida, oni su vec u jadu i jadni su, ali nece o sebi da se zabave, radije se bave BiH, a dok im iza ledja drzava raspada...ode crnga gora, ode kosovo, ode vojvodina, pa sandzak...ali oni ce se dalje baviti oricem xD
pa onisu prvo hapsili povratnike po srebrenici kadsu vidjeli da bakir reaguje ko curica salje advokate .sadse osigurili pa hapse koga zele.mislim da sljedi veliki skup u sarajevu i dabi dejtonski politicari uskoro mogli otici u zaborav.volimte bosno volimote generale
MEMORANDUM II (2011) Umanjiti odgovornost Srbije za počinjene zločine i razaranja, te optužnicama, potjernicama i montiranim sudskim procesima protiv državljana BiH, Hrvatske i Kosova staviti je u ravnopravan položaj sa državama u okruženju. Odvratiti pažnju regionalnih i međunarodnih medija sa završnih procesa u Haškom tribunalu. BiH, Hrvatsku i Kosovo natjerati da odustanu od tužbi pred međunarodnim sudovima. Pokajničkim akcijama dovesti Srbiju u jednak položaj sa državama iz regiona. Insistirati na zatvaranju Haškog tribunala i suđenju Mladiću pred domaćim pravosuđem. Destabilizirati vlade susjednih država, provocirati unutrašnje nezadovoljstvo i nemire i slabiti oštricu optužbi protiv Srbije. Pomagati otcjepljenje Republike Srpske. Insistirati na konstitutivnosti Srba u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Kosovu i izvršiti tranziciju srpskih zajednica u državama regiona u svesrpsku zajednicu.
Pušten Goran Hadžić na slobodu jer je toBože bolestan , a što je pobio na hiljade djece, žena i muškaraca to ništa ne znači , ko će njih vratiti?????? Vojislav Šešelj isto pušten na slobou radi ''lječenja'' od teške bolesti , pa šta i da jest koga to briga, treba odležat svoju kaznu za sve ono vrijeme koje je harao po Bosni i ubijao !!!!!!!!!! Milošević umro nije mu presuđeno , al sudit će tebi MIloševiću, Onaj gore!!!! Što se tiče Nasera Orića , on je samo jedan od mnogih koji su bili na svom u tom vremenu kada se proplamsao glas zločinaca četničkih i pročuo korak njihov, u namjeri da odbrani Bosnu ostao je i borio se svim silama, da bi danas mi mogli živjeti ! On je oslobođen svih optužbi : Apelaciono vijeće Haškog tribunala je pravosnažno oslobodilo ratnog zapovjednika Armije BiH u Srebrenici Nasera Orića krivice za zločine nad Srbima 1992-1993 godine!!Čemu sad crvena pttjernica? Jel vas stid? Gamad jedna!Dan danas ČETNICI hodaju mirno i sjede i piju kafu u istom kafiću PORED NAS!!
Nakon Nasera Orica, slijedi hapsenje Ramusa Haradijana ... Oups ! Zaboravih ... Nesmije Srbija pisnuti, stisnula je Amerika po pitanju Kosova, ali bogami se ni albanci ne daju lahko za***. Prestace post-ratno psihicko mucenje Bosnjaka kada nasi predstavnici budu jasno stajali iza svog naroda !
Ma nikakvo cudo nije .....Zamislite €uropa koja je gledala da srbocetnici u Bosni vrse ubijanja progone civila i GENOCID pocinili u SREBRENICI i ovaj njihov propust ne treba da se niko cudi...i dalje su na strani .....srbocetnika u provokacijama i ovakvim hapsenjima.....!!
Dok Srbija ima ovakve vođe, ne trebaju im neprijatelji. Isto kao i mi.
Srbiju treba staviti u potpunu izolaciju da malo razmisle.
bmk
Tebi je pravo dosadno u zivotu. Ako sam ti zanimljiv postoje zreliji nacini da stupis sa mnom u kontaktu umjesto da mi pucas minuse na svaki komentar.
aBd Srbija ce uskoro moci koristiti svoj jezik i pismo na 0,15 % svoje teritorije, u Distriktu Ada Ciganlija.
Oriću uradio si veliku stvar ubijajući srpske civile u okolici Srebrenice, a što je poslije isprovociralo srpsku odmazdu i stradanje muslimana. Ko je realan i pošten može zaključiti po čijem nalogu je to urađeno i zašto. Za očekivati je bilo da se srbi osvete. Na kraju te muslimani brane i smatraju herojom umjesto da te oni zatuku. Haški smutljivci i njihovi šefovi upleteni su u ove događaje i ne odgovara im otkrivanje pune istine o Srebrenici, a gdje su bili njihovi vojnici i šta su radili u tom periodu, kao dio snaga UN-a?
smradu ....cetnicki ....mrs' bitango pogvarena i lazljiva...!
Tačno tako, holandski vojnici su osigurali da se sve odigra kako se i odigralo i isti su imali veliki uticaj na te događaje. Mnoštvo je dokumenata o ovome, koji su dostupni svima putem interneta, imena tijek događanja. Samo dorati zapeli heroj pa heroj, ustvari kriminalac, ubojica, pijun prljavih ruku, što nije svojim životom i životima svojih pajdasa osigurao spas djela civila koji su zbog njegovog djelovanja stradali, pizda podvila rep i umakla, a vi glupe ovce ga nazivate herojem.
ja ne kontam kako Srbija moze izdati potjernicu za Orica kad se to za sta se tereti nije dogodili na njenoj teritoriji?
Pusti ih, oni su naučili da gube :).. Izgubit će i ovu bitku sa Nasrrom
Srpska vlada ga moze Oricu popusit. Aleksandar Vucic ce mu muda kroz kitu izvuci sa svojim pusackim usnama.
pa kako arnaut damir nocas objasni ovo nije interpolova potjernica nego neka bilatertalna...ja se ne razumijem samo prenosim...
Jesu ovi Srbi dosadni u pičku materinu. Fakat lud narod
Spanci pametni vama su geni zatrovani, lad vi velicate ratnog zlocinca koji je pod njegovom komandom ubio 8 000 i vise ljudi