Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLEGA I ZLOBNI NAPUŠITE MI SE KURCA!
i te kako pravilna adresa... svi majmuni koje su specijalci priveli na zujevini prije toliko godina su i sada na slobodi, svi su i dalje kontraverzni bizmismeni, napravili su još 2 000 manjih mlađih debila identičnog mentalnog sklopa ko i oni... a ovih 2000 upravo prave novih 20 000 debila, što se moglo doživjeti i na nanovo krvavi bajram... a sve zato što je jedan od OHRovaca bio direktno upleten u prostituciju i traficking... zavadi pa vladaj, majku vam evropsku sa našim kvvinslinzima
Adresa je tačna, jer je Visoki \'\'bog i batina\'\' u BiH, a nikome ne odgovara. Ljigavi karijerista, ne bi ni pomislio da smijeni nekoga jer nije decertificiranim vratio pravo glasa, posao, plate za sve ovo vrijeme,....nego već ostarjele kolege da se javljaju na konkurse. Faktor VRIJEME.