Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aleksandarob.. 15.01.2010. u 19:42 ZAMOLIO BI OVU VEHABIJSKU REDAKCIJU DA MI NEBRIŠE TEKSTOVE KAD MOGU OVOG PIPA PUŠIONIČARA KARE DA TOLERIŠU ONDA BI TREBALI I MENE VALJDA I MI SRBI MOŽEMO DA PIŠEMO RAVNOPRAVNO JEL OVO DEMOKRATSKA DRŽAVA BOŠNJAKISTAN ILI NIJE ODGOVORITE MI BALIJSKA POTURČENA SLINAVA KOPILADI
BRAVO TIHIĆU, nek si se nešto i ti dogovorio sa dodikom, nadam se da je dodo zadovoljan.
Dušanka hajde milo moje odmori malo, da se ne pregriješ.
prvo cemo da vas karamo pa cemo onda da vas bijemo a moze i obrnuto, izbor je vas...
IZ KOJE CRNE KOMEDIJE JE IZASAO OVAJ LIK: KO TO TAMO PEVA ILI MARATONCI TRCE POCASNI KRUG ???
BRAVO ĐORĐE!!!!!!Pametan, pametan, pametan, školovan, školovan, školovan!!!!
Bolje za tebe da je u Srbiji nego u usa...kad bi to tako islo, vi bosnje bi svi listom bili ambasadori, a ovi ostali vam cesali ledja...
ovje je cisti spijun i radit ce protiv drzave bih-e!!!!!!!ko li moze dozvolit da ambasador bih-e u srbiji bude srbin?to moze samo dozvolit hinja tihic ko i svi ostali srpski spijuni!
A da je tako, govori i cinjenica da je bio u Zagrebu otpravnik poslova, ili sta vec, zar ne? Nasli bi mu Hrvati vec ista da su mogli...zato, ne govorite napamet. Pozdrav nacionalistima, odoh raditi nesto pametno, lako mi je za ambasadore i te stvari, treba gledati od cega se zivi.
@duki.dusanka h* BO te tvoj usrani ljiljan u svoju smrdljivu rupu kojia se osjeca po cijeoj danskoj! Bosanski ljiljan je zlatan smrdljiva rupetino a tvoj je usran i krvav!
Uostalom, ovaj covjek je sigurno umjeren i nije nikakav nacionalista, sto vama, vjerovatno, smeta. Sve sto je normalno, smeta.
Ne pita tebe niko licno sta si ti izmjenio u zivotu svom, nego, po tebi, ovaj ti ne odgovara jer je promijenio partiju, koja se obesmislila kad su alijini pobijedili, ali ti odgovara neki koji je sa skj presao u sda. Taj bi ti i te kako odgovrao, jos ako se dokazao u ratu kakvim usranim ljiljanom, jos bolji bi bio, zar ne? To je boljka zvana nacionalizam i netrpeljivost svega sto ne dolazi iz vase kuhinje. E, pa, niste sami. Sta ces.
Sramotno je sta ovavladujaca petorka radi! Poslije Silajdzicevog (kvazi)savjetnika, Behmenog juniora, sad i ovaj Radmanovicev bi da se skrasi u diplomatiji?!? Ima li ikakvih kriterija za odlazak u DKP mrezu? Ocigledno je kako nema, osim kriterija stranacke podobnosti i rodjacke veze.
Vi ste, titovom smrcu, kad su se fasisti i titini protivnici skriveni po pacovskim rupama,uspandrcali, natjerali neke da mijenjaju uvjerenja, htjeli ne htjeli, prinudjeni su bili.
Jedinstven primjer je jedino taj vas sdp koji je, navodno, zadrzao nesto tu, valjda sa bi se docepali imovine skj, kao pravni naslednici, ali se ni po cemu ne razlikuju od ostalih desnih i nacionalistickih stranki.