Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje ste bili,nigdje,šta ste radili,ništa
To je samo pitanje vremena.
doberman Obicna buranija nema nista od mmf ...To ide Budjetskim korisnicima..Kad nestane mmf onda i ovi sa budjeta oko 70 posto drzave ce izaci na ulice!!!!
ocekivani scenario... pa levati ne kontaju da su sa ovim samo sebi stetu nanijeli, dzaba promrzli, iscrpljeni, ostavili kuce, zene i djecu koji opet gladuju, i vracaju se istim kucama nedovrsena posla, jos bolesni... eee moje ovce, ne znam koji vas glupan na ovo navede... Ako vec hoces protest, zna se na koju adresu se ide
kakva predstava...al za maloumne....kapitalizam...sve je na prodaju..uzas promiskuiteta
kakva predstava...al za maloumne....kapitalizam...sve je na prodaju..uzas promiskuiteta
Gamad na vlasti i hoće da izbiju protesti, da aktiviraju vojsku, policiju i da opet vlada neko ratno stanje, to im i jest cilj. Mogu oni da hoće, riješiti sve, ali neće, i nije ih briga za narod uopšte. Žao mi je boraca što su u ratu osjećali da im život ništa ne vrijedi, da je mrav vrijedniji od njih, i da on sad traži pomoć od 400KM, i to minimalac, šta može s 400KM? Kakvi su standardi to je ispod svake granice, teško da ima šta da jede čitav mjesec. Omladina nema posla, i nije da neće da rade, već stvarno danas nema posla, i kad ga ima plaća ti satnicu po 2KM, radiš ko konj po 20h... Trebaju protesti, al palit' njihovo, ne državno vlasništvo. Nikad se ništa nije dobilo mirnim putem, pa neće ni ovo. Nek Vam je sretna nova godina, al' ne očekujte ništa bolje, nego u prethodnoj.
gdje vam je ustedjevina, tolike ste godine sprcali u drzavnoj firmi
e sad stvarno ne kontam ove radnike od samog pocetka su znali da bez pasosa nece proci granicu i oni opet isli da bi se sad vratili , pa klocevi trebali ste blokirati granicni prijelaz pa bi vidjeli bio bi vam bolji efekat a ovako ste ispali klocevi a to ce politicari dobro iskoristiti da bi sa vama manipulisali
Je li samo kod nas ovakvih bisera ima!!
Sad mogu fino kod Bate na Loncare na kolektivne ćevape, najbolji u tegionu boga mi pa onda nek idu na strajk gladju ;))
Neka TK zatrazi aneksiju od strane Hrvatske i problem rjesen - kao Krim - Rusija
Autobusima probiti granicu izazvati medjunarodnu paznju i onda pravo u istoriju
Ko posonja i zuga?
Ko pisonja i zuga a?
Žao mi je ovih ljudi, ali nije niko lud protestovati, kad su kod nas protesti politizovani. Pored toga, zašto meni treba da mi policija dolazi na vrata? Za koga? Za ljude koji ne znaju protestovati, a znaju itekako rušiti zajedničku i privatnu imovinu nedužnih? I ne zaslužujemo bolje od ovoga, jer daleko smo od kulture. Sve mi je bilo jasno kada sam vidio plenumaše poltrone i uhljebe kako ulaze u političke stranke i bivaju kandidati na listama.
Stvarno mi ih je zao, ali ako su bez pasosa mislili preco granicu, onda nisu normalni!
Mozak ko u curke, niko pameti nema haha
pa kud ste krenuli bez pasoša? uzalud vam trud svirači..
HAJMO IH RUŠIT' !!!!!
glasali smo, evo nam ga