Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...znalo se to i 92-e...al' nije bilo baš pametno pričat'...znao je metak iz čudnih pravaca doći...
"učesnik udruženog zločinačkog poduhvata" hehe Gabels da je ziv bi morao da ide na dopunske casove..
@redžić ...e, jesi mi otkrio rupu na saksiji...
Malo si se zeznuo Sacire. Nemaju vise sta darati krst na kriz i obratno. Mi smo svoje rijesili. Cak je Mile otvorio predstavnistvo u Mostaru, zapadnom naravno, kako bi izbjegao uvozne dozvole. Vidis kako su ti ljudi shvatili da je rat prosao daaaavno. A u jednom si u pravu. Moglo bi biti gradjanskog kada udari fildzan na fildzan, iliti Hamas protiv Fataha BiH, a Srbi, Hrvati i zapad su tu samo da vas zadrze u tom fildzanu da se ludilo ne prelije, jer, kako ste sami rekli, nije vise 1992-ga i nema vam ni preko Hrvata, ni preko Srba van, pa sami ratujte i sami hranite svoje. Tako je jedino fer. Nikoga vi vise ne zanimate.
Neće to Jasmila snimati, nego Ground-penetrating radar (GPR). A ako opet odbiju dati dozvolu za snimanje GPR-om, biće svega. Zato je Bakir išao u Iran da si osigura azil u zemlji, koja za razliku od Turske, nema ekstradiciju u SAD.
@commi Ne riješava se sve metkom, neke udave u potoku, neki se objese i tako.... Svaka ptica lijepo pjeva, al' ni jedna kao ševa!
Ma lažu ba, to je bio hotel sa pet zvjezdica u kojem su uživali u luksuzu!
Коначно да се заштићени голубови казне за злодјела. Сад ће изаћи на видјело Власеница и Сијековац. Потурице су вавјек били у заблуди. Они никако да схвате да су потрошна роба гладијатора.
neda djavo mira braco pogledajte tavane il kako ih vec zovete udario krst na krst tuga naj veca u ovome nasem gradjanskom ratu
Kad su Srbi u pitanju,onda je zatvo.Kad su bosnje u pitanju taj je logor,a ne zatvor.xD ko vas ne zna skupo bi vas platio b.al.ije prljave
neko stisno ove moje poturice da hapse al sad je kasno to sve staro staces od njega i da ga zatvore
Srbi su genocidan narod, kolektivno su krvi za sve genocide nad Bosnjacima a i Hrvatima, Albancima, Jevrejima itd !
hoce li jasmila zbanic snimiti film o silovanim srpkinjama u sarajevu?
Lazu srbi, oni znaju jedino lagati, ovo je SDP sve namjestio, da se branioci i patrioti RBIH-e DANAS lazno optuzuju i teroririsu !
Očito da ovaj Tužilac(Dodikov četo)nezna šta je udruženi zločinački poduhvat!