Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka znaju cetalji da i mi mozemo igrati prljavo, previse su se lako predavali, misleci da ce dobiti krevet i obrok po obicaju, ovako mogu malo i da strahuju, da ne poleti glava.
Za sve trebaju cvrsti i jaki dokumenti, a ne janjad za klanje... hoce da ispovjete Nas sa agresorom... gdje su ta groblja od tih sto su umrli?
Zlo se vraca kuci
MASHALLA
ovo je sramota, jadne ljude zatvorili zbog reciprociteta, kao ne mogu samo srbi biti monstrumi, hajde da nađemo bošnjačku žrtvenu janjad, pa ja sam cijeli rat bio u sarajevu i nikom od mojih komšija srpske nacionalnosti, kojih hvala Bogu ima baš puno, ni dlaka sa glave nije falila,čak smo svi bili posebno pažljivi prema njima, jer smo svi mi bili sapatnici i žrtve agresije
\"a čiji je cilj bio zarobljavanje CIVILA srpske nacionalnosti s područja grada Sarajeva u nehumanim uvjetima u vojnom zatvoru u bivšoj kasarni “Viktor Bubanj” u Sarajevu\"???? Ček\",ček\",zar se to multietniĆari nisu samo branili?Ono,bila neka agresija?