Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
važno je da su oni izbacili Mirada iz utrke za gradonačelnika Zenice, a neka ratnog zločinca nisu.
Nakarada od Dejtona i CIK pravila su napravili ovu situaciju. Vraćajmo se na REPUBLIKU BIH! SVE ILI NIŠTA, NIŠTA VEĆ IMAMO! REPUBLIKA BIH!
hahahah nadrealno-nadrealno.I kad mislis da je ne moguce Bosna te razuvjeri.
tuzite ga vodovdu sto je zatorvao krupu muslimaskim lesevima hahahah napred gojko
dobro je da da se zna da ovce nežive isključivo u p.e.d.eraciji
SDA / sex do aksama SDS / sex do sabaha
ENJOY BIH
Narod zna, da ništa nezna.
Srecom ste vi dole svi misevi i mozete samo zavidjeti...axaxa..jos kad uzmemo odstetu od BiH...auuu..al cu da se gotivim... Pa ni jedan dokaz nemaju u Sudu, brukaju se , lazu a IQ im 10. axaxaxaxax
ja nam drzave i vlasti i go.vana
Poslije ovog,ja ucim spanski i kupujem kartu za Ekvador.Ljudi divni,more,sunce,plaze.Trazit cu tamo azil.Pecat cu ribu i jest banane,pa cu nekako prezivjeti,a ovde me sada pravo strah da cu crknut od gladi.To su moje promjene,a sta ce te vi?
Otkad je Bosanska Krupa Srpska opcina? Ne kontam vijesti?....
@BatmaN tako su i ovi lojavi iz krupe uradili. svi preko noci pobjegli na piknik, pa pokusali tenkovima nazad `95. ali nisu mogli kroz naplatnu rampu. i sada sude nevinom covjeku. svasta!
samo neka zavlaci genocidase u sto vece dugove...meni to ne smeta
hahaha mi smo bas misevi nije tihic bezveze onako klempav
ce se raspast i to u ratu